Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Interneten keresztul szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten keresztul szerelem? Tortent ilyen veletek?

Figyelt kérdés
Marmint eloben nem talalkoztatok es csak msn, webcam, telefonon valo beszelgetes es teljesen beleszerettel az illetobe nehany nap alatt. Vezethet ez jo iranyba? Sajat tapasztalatokra is kivancsi lennek
2010. jún. 17. 14:11
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%

Én "tortent" helyett "torrent"-et olvastam... Amúgy pedig a válasz igen :D

17/F

by Motek

2010. jún. 28. 00:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

A párommal egy barátnőm révén ismerkedtünk meg, pár hónap alatt beleestünk egymásba, de nagy volt a távolság, ezért csak telefon, msn jöhetett szóba, és évente egyszer pár óra találkozás... utóbbi azért is mert a szüleimnek nem tetszett a dolog... de hát 3 éve vagyunk együtt, és mióta egyetemre járok, egy városban lakunk, sokat találkozunk, és nem tudom elképzelni mással az életem.

19/L

2010. jún. 28. 00:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

En is neten keresztul ismertem meg a parom :) Es en raadasul meg kulfoldon is lakom, de masfel ev utan vegre osszekoltoztunk :)

L

2010. jún. 28. 01:06
 24/25 anonim ***** válasza:
én 17 leszek, a barátom most 22. kb 180 km van köztünk de nem számít. szeretjük egymást.
2010. jún. 28. 12:37
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha nem is néhány nap alatt, de két hónap alatt beleszerettem. Bárcsak már az elején otthagytam volna a francba... Nem jó a távkapcs, se a netkapcs. Nem természetes. Szép, aranyos, de neeeeem!! Soha többet. Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy jobban félre lehet ismerni, mint a valóságban. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Szerintem az arány kb ugyanaz mint a való életben.
2010. jún. 28. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!