Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten keresztul szerelem? Tortent ilyen veletek?
Velem még nem történt ilyen és valahogy nem is szeretném...
Talán azért mert nálam hosszabb folyamat, hogy beleszeressek valakibe, meg nem iagzán tudnék benne megbizni, és amúgy is neten nagyon sok ember hazudik, persze vannak kivételek is...
L/18
Igen, lehet ilyen. És igen, történt velem ilyen.
8 hónapig tartott, aztán Ő szakított velem.
Nyáron úgy volt, hogy nála alszom (Mint később kiderült, ha tényleg el tudok menni hozzá, újra kezdtük volna.), de sajnos nem tudtam elmenni.
L
Velem nem, testvéremmel igen, még mindig együtt vannak, azóta persze élőben is rendszeresen találkoznak :]
Eleinte azt gondoltam nem fog menni nekik - már csak a táv miatt - de egyelőre kitartanak.
azonban én nem ajánlom, de elvileg mukodik.
szerintem is túlzás már időnap előtt olyanokat mondani, hogy szerelem. én is megismerkedtem valakivel, aki nagyon szimpatikus, és nagyon jól elvagyok vele, és alig várom, hogy beszélgessük és találkozzunk, de idő kell, hogy azt mondjam, hogy bárkibe is szerelmes vagyok.
de az ismerőseim közül van pár szerencsés akiknek összejött a dolog, és már több éve együtt vannak. az egyik barátnőm 18 a másik 20 :)
40f, Igen :) És mivel a lényeg a "szerelem" szóban van, gyakorlatilag elég sok mindent hajlandó az ember véghez vinni...
2 hét lett volna vonattal eljutni hozzá(!), de még abban is benne voltam, majd mivel nem volt mobilja, ugyan abból a városból kerestem egy embert a neten, aki virágot vitt neki a nevemben, tök meglepődött, szóval van ilyen... jó irány... hát... ha van pénzed utazni és elég bátor vagy, hogy csak "arctalan" szavakból, mondatokból kiindulj és megváltoztasd az életed, ám rajta... én csak a beteljesületlen szerelmet élveztem, nem vállaltam be végül :)
Velem megtörtént,tavaly a mikor a férjem elhagyott,sokat segitett,hogy neten cseteltem,beszélgettem emberekkel.Ott ismertem meg ezt a srácot is,eleinte csak chateltünk,aztán e-mail,skype,majd eltűnt egy időre,de én úgy éreztem,belebolondulok!Szerelmes lettem belé és hiányzott nagyon,csak a képét nézegettem,amit átküldött és azzal aludtam esténként...
Szeptember környékén újra irt nekem és aztán csomót msneztünk,camoztunk is,láttuk egymást és ő is belémszeretett,bár kicsit kételkedtem benne.Októberben eljött hozzám,pedig 120 km-re lakik lent a balcsinál és összejöttünk. :)Nagy volt a szerelem,imádtam őt és ő is engem,bármit megtett nekem,kényeztetett és ami nem utolsó szempont,elfogadta a két gyermekemet,akik a házasságomból születtek.Össze is költöztünk idén januárban albérletbe,talált itt munkát,minden jól ment.A bökkenő az volt,hogy én már az elejétől tudtam,nagy adósság van a nyakán de tőlem sosem kért pénzt,a szülei segitették ahol tudták.
A kapcsolatnak én vetettem véget márciusban,mert rájöttem,még a volt férjemet szeretem,meg ő is szeret és kibékültem vele.
Ha nem lesz vége,nem tudom mi lett volna belőle,igaz,komoly tervei voltak velem,feleségül akart venni és közös babát is szeretett volna.
Ő egy olyan srác volt,aki nem lókötő és csak szórakozik,szerencsém volt,hogy egy olyannal hozott össze a sors,aki betartotta a szavát,őszinte volt velem.Szép emlékként őrzöm a vele töltött hónapokat.Igy utólag rájöttem,magába a helyzetbe voltam szerelmes,belé nem is igazán.
Igazi nagy szerelmem a férjem,két gyermekem apja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!