Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten keresztul szerelem? Tortent ilyen veletek?
11/25 anonim válasza:
van ilyen.:)
én is interneten jöttem össze azzal akivel most is együttvagyuk. már lassan 11 hónapja. nemhittem hogy van ennek a netes dolognak értelme de van.:)
a lényeg nem a közeg.. meg a távolság.. hanem hogy a két ember szeresse egymást.
azelött nemhittem a neten alakuló románcokban.
de aztán csak ugy összejött és találkoztunk és azóta ha valaki aztmondja hogy msnen ismerték meg egymást vagy bármi akkor aztmondom hogy itt van bizalom.
amugy ugy kell rá gondolni mintha már ismernéd. személyesen.
drukkolok.
16/L
2010. jún. 18. 12:12
Igen velem történt ilyen.. a mai napig nem tudom túltenni magam a dolgokon ugyanis a távolság és a megoldhatatlan találkozók miatt majdnem mind2en öngyilkosok letünk...nem ajánlom senkinek ugyanis ha beleszerettél akkor néha már annyira szeretnél hozzáérni h fizikai fájdalommal jár:(
2010. jún. 27. 22:39
2010. jún. 27. 22:40
Hány éves vagy? Ő hány éves? Tervezitek a találkozót?
2010. jún. 27. 22:55
Szia!
Igen lehet ilyen!Velem is megtörtént.:)És immáron 3 éve dúl az őrületes szerelem.Igaz messze lakunk,de boldogok vagyunk és bármit megteszünk egymásért.Jóban rosszban egymás mellett állunk.Ő az az ember aki nekem kell:)
És kort nem írnék ha nem gond
/L
2010. jún. 27. 23:00
16/25 anonim válasza:
Az, hogy milyen modon ismered meg az nem lenyeges. Az internet meg egy nagyszeru lehetoseg arra, hogy szelesebben lasd a vilagot. Drukkolok!
2010. jún. 27. 23:04
Hát én pont ilyan helyzetbe vagyok. Van egy srác akit interneten ismertem meg honapokig beszéltünk ugy h nem találkoztunk mert hát a táv elég nagy 600km...:( Én belé kb 3-4nap alatt tiszta szerelmes lettem. ÉS most meg együtt vagyunk. Soval teljes mértékbenmegtörténhet ilyen interneten törénö szerelembe esés.:) 17/L
2010. jún. 27. 23:24
Velem is megtörtént. 2 éve vagyunk már együtt. 18/L
2010. jún. 27. 23:37
2009 aug 12én egy csapásra és még most is tart:D 14/l
2010. jún. 27. 23:39
20/25 anonim válasza:
Igen volt:D szerettem énis őt. de 5 honap után valami elromlott..:S:S azota van másik szerelmem akitimááádok(L)
2010. jún. 28. 00:17
Kapcsolódó kérdések: