Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak pechem van, vagy tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak pechem van, vagy tenyleg nem vagyokizgató?

Figyelt kérdés

Az elsö baratom folyton kivánt es nagyon jó méretevolt, órákig álltneki, de elhagyott egy vékonyabb lányert , en voltam hetvenharom a kapcsolatunk vege fele 65 röl .

Utana lefogytam megint lett egy pasim akinek nem alltfel elsö egyuttletkor

Akkor megismertem a ferjem , akivel muködött, es idövel nagyon jól összecsiszolódtunk . ( hajlama volt hamar elmenni)

Utana elvaltam , ( vagyoni vita miatt ) , azóta udvarolnak de nem erzem azt h akarnaklefekudni velem

Amikor ök kezdemenyeztek szexet akkor is sokszor elöfordult merevedésigond.

Volt par egyejszakas próbálkozasom , ahol pasik kezdemenyeztek ; megis mindig merevedesi gondok voltak

Most mar irtózom ilyen helyzetbe kerulni ferfival ,mindig ez a vege

Arra gondolok , hogy lehet az az oka h teltebb vagyok

Mi a véleményetek ?

Van egy pasi akiudvarol de nem közeledik ha értitek hogyan

Hogyan lehetne nekem is nemiéletem?

40/nö ( nem valaszolok privatokra )

2018. jún. 28. 09:27
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kösz
2018. jún. 28. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!