Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Ti tényleg nem értitek, hogy mi azzal a probléma, ha egy kapcsolatban nekiálltok új fiúbarátokat gyűjtögetni?
Neked ennyire önbizalomhiányod van és ennyire nem bízol meg a párodban, hogy itt féltékenykedsz, hogy a párodnak vannak fiú haverjai és nem te vagy az egyetlen hímnemű lény az életében?
Nőj fel agyilag, kisfiú!
Ne általánosíts! Nekem kapcsolat nélkül sincsenek férfibarátaim. Ismerősök igen, de nem olyan, akivel napi/heti rendszerességgel tartanám a kapcsolatot. Akinek erre van szüksége, majd talál olyan partnert hozzá, aki elviseli vagy nem zavarja.
N
Ahogy én észrevettem a férfiak többségének nem okoz külösebb nehézséget az hogy levakarja a nőjéröl az ilyen kis majmokat.
Lehet rafináltan ha tapintatos vagy.
és lehet csúnyán de egyértelműen is ha gyenge elméjű a nő.
milyen furcsa..
azért szoktam noszogatni a nőimet, hogy nézzenek már rá más pasikra és beszélgessenek más pasikkal is.. nem csak én vagyok a világon.
jellemzően ezt nem értik.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!