Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért 20 éves kor korül probléma, ha egy fiúnak nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 21:48
1/7 anonim válasza:
mért,mikor legyen probléma,10 évesen?ne legyél fogyatékos kérdező
2/7 anonim válasza:
Kinek probléma és miért?
Nekem se volt még 24 éves létemre, mégse érzem problémának.
3/7 anonim válasza:
dekszter,fogadjunk azt kamuzod magadnak hogy lehetne nőd,csak nem akarsz,nem találkoztál még a nagy ővel. :D
4/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű.
5/7 Diavolino44 válasza:
Ugy erzem a harmas valaszolo betalált. ;)
7/7 anonim válasza:
Társadalmi elvárások blabla. Nekem aztán mind1 ki kivel van eddig a környezetemben mindenki futott kapcsolat után jobbra balra szerintem nem veszítettel semmit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!