Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak annyi barátnője volt, mint égen a csillag. Kicsit ez megijeszt. Normális érzés?
Már 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal,nagyon szeretem,és ő is engem, de egyre jobban derülnek ki a " múltbéi dolgai".
Ha megyünk valahová,és találkozik a lányismerőseivel, 5/4 alkalommal kiderül,hogy valamelyikkel együtt volt. Ez kicsit felzaklat engem,noha tudom,hogy ezek szex kapcsolatok voltak,és velem van 6 hónapja,mégis félek.
Ezt hogyan győzzem le?
Előre is köszi!
L: 23, F:32
én teljesen átérzem amit mondasz, voltam sajnos hasonló szituációban.
bármennyire is fáj ezt belátni, de azért nem tudod figyelmen kívül hagyni őket mert nem vagy elég biztos magadban/magatokban/ a kapcsolatotokban. próbáld meg azt hajtogatni a fejedben hogy bárki és bármennyi is volt a múltjában, már nem velük van, veled van, téged választott, és az hogy velük már nincs együtt de veled igen azt jelenti, hogy te több és különlegesebb vagy bármelyiküknél!
azért a korkülönbséget is vedd figyelembe, hogy bőven több ideje volt, hosszabb "múltja" van, ez érthető is. de a jelenben éltek, most te vagy ott neki, és veled akar lenni! bízz magadban hogy elég vagy és leszel neki!
L
Az a kérdés bízol-e a párodban, és magadban... Illetve úgy egyáltalán a kapcsolatotok erejében. Nekem nem úgy tűnik. Amennyiben fontos neked ez a kapcsolat, fogadd el, hogy ez az Ő múltja és jelenleg veled van. Ha pedig valaki félre akar lépni sűrű múlt ide vagy oda úgyis megteszi majd, szóval ezen kár aggódni szerintem :) Élvezd a vele töltött időt, és akkor féltékenykedj, és szorongj, ha okot is ad rá! :)
23/N
Olyan idős vagyok, mint te, párom 35 éves. Másfél éve vagyunk együtt, már együtt is élünk. Neki is ilyen a múltja. 2 komolyabb kapcsolata volt előttem és a jó ég sem tudja mennyi szexkapcsolata, futó kalandja, egyéjszakása... rengeteg.
Ugyanaz gyötört, mint téged. Hiába voltam benne biztos, hogy szeret és csak engem akar, aggódtam. Kb egy év kapcsolat után hittem el, hogy valóban komolyan gondolja és valóban tisztán szeret és mellettem képzeli a jövőjét. Azóta egyáltalán nem foglalkozom ezzel, sikerült elfogadnom teljesen a múltját. Nagyon boldogok vagyunk.
Ha a kapcsolatotok egyébként jó, szerintem csak adj időt magadnak, hogy meg tudd emészteni a múltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!