Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk|Férfiak mi lenne az első reakciótok, elbeszélgetnétek a barátnőtökkel, ha?
- Ha el akar menni nélkületek egy buliba, mert elhívta pàr ismerőse. Ez baj lenne? Kivételes eset lenne,hogy most igent mondott. Az alkoholt nem bírja a barátnőd, elég hamar spicces állapotba kerül, már évek óta nem volt tehát buliban. Most csak úgy igent mondott, mert az ismerősei màr elég régóta "könyörögtek" neki,hogy menjen el velük, jól fogja érezni magát. 6 fiú és a barátnőddel együtt 4 làny lett volna ebben a baráti körben akik bulizni indulnak. A fiúkat nem ismerte, mert azokat a csajok ismerősei voltak.
- Ha a munka helyén megismerkedett egy férfival akivel egész jóban lett és a srác egyszer kocsival haza vitte a barátnődet és a lakásotok előtt parkolt le te pedig láttad,hogy a férfi amikor kiszállt a kocsiból azonnal át ölelte a kedvesed és utána elhajtott a járgànnyal akkor mit gondolnál? És ha a barátnőd a lakásba érne és vidáman eléd lépne megpuszilna átölelne, érdeklődne felőled azonnal akkor mit tennél? Azért szàmonkérnéd vagy bíznàl a párodban és nem foglalkozol a kollégájàval.
ui: Nem tudod,hogy a kollégàja csak sejted, mert már mesélt róla a barátnőd,hogy valakivel nagyon jóba lett.
Melyik és miért zavarna? Komoly vàlaszokat vàrok.
N
Kedves Kérdező!
Megkérhetlek, hogy küldd el nekem ezen prank videòkat? Érdekelnek az ilyenek.
Sajnálom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de sok ilyen videót szoktam nézni. Olykor-olykor tényleg meglepőek a férfiak reakciói!
1. Semmi különös, elengedném, érezze jól magát...
2. Megkérdezném, hogy miért ölelt meg a kollégád?
A legtöbb ilyen prank videó szerintem nem is vicces. Nekem is küldtek már párat, pl hogy eljátszák, hogy meghal a másik macskája, meg hogy tönkre tettek játék konzolokat, amik nem is az övé voltak. Ezekben komolyan nem tudom mi a vicces, a csaj eljátsza, hogy viszonyba keveredik mert kíváncsi, hogy a pasi mit reagál? Komolyan...?
Ez olyan bugyuta és együgyű, hogy én ezért szakítanék valakivel, nem azért, mert meglátom, hogy megölelte valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!