Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büdös fing, első randin. Volt már veletek ilyen?
Drámát kellene írni ebből a történetből.
Én még nem randiztam életemben egyszer sem. De szem előtt tartom a tanácsod, és ha nagyon kell fingani, inkább visszatartom, még ha be is hugyozok az erőlködésbe.
Aranyat is szoktak mosni, pedig ott meg nagyon koszos valami. Persze, lehet egy ideig tartani, de nem mindig jön össze. Mindenesetre, ha egy fing elég, hogy meggátoljon, akkor elég sok mindenről le fogsz maradni. Nem csak légnemű dolgok lesznek az életben közted és a céljaid között.
30/f
Lehet, hogy ezt nem tudtad, de minden ember fingik büdöset.
Sőt az se kizárt, hogy a srác már majdnem a gatyájába csinált, csak azért tartogatta, hogy veled maradhasson. Mentette volna a menthetőt, te meg haza rohansz. Kellemetlen helyzet, de azért nem indok arra, hogy valakinek egyből ne is válaszoljunk.
Még nem jártam így, de ez lehetett egy egyszeri baleset is.
Persze, ha állandóan büdiket ereget, azt nem bírnám :)
Talán még annyi, hogy ha a puncifing arcba ezt váltaná ki az emberekben, akkor kb senkinek nem lenne barátnője :D
30/f
Nem történt ilyen viszont lehet, hogy csak kicsúszott. Nem minden helyzetben lehet visszatartani. Én nőként menzesz előtt pár nappal és az első pár napján puffadok, mikor milyen mértékben.
Volt 1-2 alkalom, hogy kicsúszott mások előtt mert vannak helyzetek amikor nem állhatsz félre 10 percenként.
Azt meg hogy büdös lesz-e max a jósok tudhatják.
Szóval egyszeri alkalom miatt nem írnám le a srácot.
Hatos. Amit írtam, tapasztalat. Nem mondta senki, hogy szagos, viszont elég hülye szituáció. Mindenkiből mást vált ez ki. Nekem röhöghetnékem volt a helyzet miatt, a csajok borzasztóan szégyenkeztek, másnál meg lehet, hogy van olyan illúzióromboló, mint egy sima fing. Szerintem ennél több kell, hogy eltántorítsanak bárkit attól amit akar, de ez csak egy vélemény. Lehet sznoboskodni, de a gáz/levegő akkor is a nagyobb nyomású helyről a kisebb nyomású felé fog igyekezni.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!