Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálnátok ha a barárotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok ha a barárotok így beszélne veletek?

Figyelt kérdés

a párom egyiptomi ezt hozzá kell tennem a történethez, mert más vérmérséklet, de azért sztem ez nem magyarázat erre a viselkedésre.

szóval az történt, hogy mindketten szeretjük a focit, csak más más csapatokat. nekem ezzel sose volt bajom, én mindíg tiszteletben tartottam az ő ízlését. álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer egy férfi így fog beszélni velem, főleg nem foci miatt. már már nevetséges az egész. korábban is mondtam már neki, hogy ne használjon durva szavakat ellenem ilyen baromság miatt, meg úgy egyáltalán. tegnap vicces stílusban vitatkoztunk egy meccsen, erre ő hirtelen stílust váltott, bekattant vagy nemtudom, olyanokat mondott, hogy fogd be a pofád, idióta, elmebeteg, pofa be, ki kéne az ilyeneket nyírni mint én, stb...

kérdeztem tőle, hogy ez számára egy normális viselkedés egy nővel szemben, erre a válasz az volt hogy fogjam be a pofám... megint.

nekem sosem lenne merszem így beszélni vele, és nem is mondtam neki semmi tiszteletlent előtte, hogy így bekattanjon. mindíg szoktunk hülyéskedni, de tegnap nem tudom mi történt.

aztán nem szóltam hozzá, és közölte velem, hogy ha provokálom akkor elveszti a kontrollt és majd meglátom mi lesz, meg ilyenek.

nem tudom mivel provokáltam, de kezdem azt hinni, hogy nem komplett

2018. jún. 26. 14:05
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
80%
Ugyis meglatod, mi lesz majd legkozelebb... meg mi is, mert ugyis idejössz majd picsogni, anelkul, hogy vegre hasznalnad az agyadat.
2018. jún. 26. 17:40
 42/47 anonim ***** válasza:
91%

Az a helyzet kerdező, hogy te sem vagy komolett....

De majd rájössz, ha egyszer jól beleépít a falba...

2018. jún. 26. 17:56
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod mindenáron megvárni, hogy elcsattanjon a beígért pofon? Miért nem lépsz le még előtte? Komolyan kérdezem: ilyen előzmények után, mégis mi a fenére vársz?

A mostani békés(ebb) időszak úgyis csak ideig-óráig fog tartani, nehogy elhidd, hogy mostantól minden vattacukros csillámpóni lesz. Ha nem lépsz le most, később nagyon meg fogod bánni.

2018. jún. 26. 18:48
 44/47 A kérdező kommentje:
érdekel a kívülállók véleménye, és nem mondtam, hogy nem fogok lépni
2018. jún. 26. 19:01
 45/47 anonim ***** válasza:
Írd meg a sztoridat az m1-nek meg a habony-vajna médiának is. Jót csámcsogank rajta majd...
2018. jún. 27. 12:42
 46/47 anonim ***** válasza:
Kérdező, én olyantól, aki kvázi kettőtök HELYETT kijelenti egymaga, hogy zárjuk le a témát, nem várnék semmi jót. Személyes megjegyzésem: azért ehhez pofa kell.
2018. jún. 27. 14:10
 47/47 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó, én is így gondolom
2018. jún. 27. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!