Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálnátok ha a barárotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok ha a barárotok így beszélne veletek?

Figyelt kérdés

a párom egyiptomi ezt hozzá kell tennem a történethez, mert más vérmérséklet, de azért sztem ez nem magyarázat erre a viselkedésre.

szóval az történt, hogy mindketten szeretjük a focit, csak más más csapatokat. nekem ezzel sose volt bajom, én mindíg tiszteletben tartottam az ő ízlését. álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer egy férfi így fog beszélni velem, főleg nem foci miatt. már már nevetséges az egész. korábban is mondtam már neki, hogy ne használjon durva szavakat ellenem ilyen baromság miatt, meg úgy egyáltalán. tegnap vicces stílusban vitatkoztunk egy meccsen, erre ő hirtelen stílust váltott, bekattant vagy nemtudom, olyanokat mondott, hogy fogd be a pofád, idióta, elmebeteg, pofa be, ki kéne az ilyeneket nyírni mint én, stb...

kérdeztem tőle, hogy ez számára egy normális viselkedés egy nővel szemben, erre a válasz az volt hogy fogjam be a pofám... megint.

nekem sosem lenne merszem így beszélni vele, és nem is mondtam neki semmi tiszteletlent előtte, hogy így bekattanjon. mindíg szoktunk hülyéskedni, de tegnap nem tudom mi történt.

aztán nem szóltam hozzá, és közölte velem, hogy ha provokálom akkor elveszti a kontrollt és majd meglátom mi lesz, meg ilyenek.

nem tudom mivel provokáltam, de kezdem azt hinni, hogy nem komplett

2018. jún. 26. 14:05
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

ja, és a legdurvább, hogy utána úgy viselkedik mint ha semmi nem történt volna...

ha most mondjuk ezek után még én akarnám vele tisztázni a dolgokat, mert ugye ő nem fogja, mert nem csinált rosszat,ez tök normális, akkor azt fogja mondani, hogy keresem a balhét megint, és veszekedni akarok

2018. jún. 26. 14:15
 12/47 anonim ***** válasza:
99%

Azért érzed az ellentmondást:

"ő eddig teljesen más volt", illetve "korábban is mondtam már neki, hogy ne használjon durva szavakat ellenem".

Nem értem, minek vagy még vele.

2018. jún. 26. 14:15
 13/47 A kérdező kommentje:
27 évesek vagyunk amúgy
2018. jún. 26. 14:16
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Mi a mai estimese tanulsága gyerekek? Hogy neeeem járunk muszlim férfival, mert a teljesen más kultúra miatt kicsit sem tisztelik a nőket.

Joéjszakát gyerekek.

2018. jún. 26. 14:17
 15/47 anonim ***** válasza:
61%
Annyit meg hozzatennek, magyar pasik kozott is boven vannak olyanok, akik hajlamosak az eroszakra. Teljesen felesleges az agressziv arabok es jambor magyarok felosztas, mert nem igaz, viszont vigan lehet masokat szidni.
 16/47 anonim ***** válasza:
90%

Itt nem az szamit, hogy mi a vermerseklete vagy a kulturalis hattere, hanem mennyire tisztel es szeret teged... semennyire!

Ezt lehetne magyarazni es körülirni, de szerintem felesleges.

A helyes reagalas az lenne, hogy eselyt adsz magadnak olyasvalaki mellett, aki emberkent es egyenrangu tarskent tisztel, nem pedig idiotanak kezel, aki befogja a pofajat, ha mashogy gondolja... de termeszetesen valaszthatod ezt a szerepet is, de tudd, mire valalkozol.

17/47 anonim ***** válasza:
74%

Jah..egyiptomi vérmérséklet. Mégis magyar férfi volt, aki véresre verte a lakótársnőmet egy sima vita során. Sajnos nem sokban különbözünk tőlük és ezzel nap mint nap szembesülök, akár tömegközelekdésen.

Remélem nem állapodsz meg ennél a gyökérnél.

2018. jún. 26. 14:19
 18/47 A kérdező kommentje:
csak tudni akartam, hogy más is így gondolja e. már teljesen lerombolta a józan ítélőképességemet, és elhiteti velem, hogy én vagyok a rossz,minden alkalommal
2018. jún. 26. 14:19
 19/47 anonim ***** válasza:
72%

Tényleg jobbak a külföldi hapsik, mint a magyarok. "és közölte velem, hogy ha provokálom akkor elveszti a kontrollt és majd meglátom mi lesz...." mi lenne ? Akadna, aki ingyen kibelezné és felhúzná vele az első lámpavasra.

31/f

2018. jún. 26. 14:21
 20/47 anonim ***** válasza:
99%
A csávó egy beteg fax. Lépjél ki a kapcsolatból, ennyi. Az arabok között is ugyan annyi van ilyen, mint a magyarok között.
2018. jún. 26. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!