Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha a barárotok így beszélne veletek?
a párom egyiptomi ezt hozzá kell tennem a történethez, mert más vérmérséklet, de azért sztem ez nem magyarázat erre a viselkedésre.
szóval az történt, hogy mindketten szeretjük a focit, csak más más csapatokat. nekem ezzel sose volt bajom, én mindíg tiszteletben tartottam az ő ízlését. álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer egy férfi így fog beszélni velem, főleg nem foci miatt. már már nevetséges az egész. korábban is mondtam már neki, hogy ne használjon durva szavakat ellenem ilyen baromság miatt, meg úgy egyáltalán. tegnap vicces stílusban vitatkoztunk egy meccsen, erre ő hirtelen stílust váltott, bekattant vagy nemtudom, olyanokat mondott, hogy fogd be a pofád, idióta, elmebeteg, pofa be, ki kéne az ilyeneket nyírni mint én, stb...
kérdeztem tőle, hogy ez számára egy normális viselkedés egy nővel szemben, erre a válasz az volt hogy fogjam be a pofám... megint.
nekem sosem lenne merszem így beszélni vele, és nem is mondtam neki semmi tiszteletlent előtte, hogy így bekattanjon. mindíg szoktunk hülyéskedni, de tegnap nem tudom mi történt.
aztán nem szóltam hozzá, és közölte velem, hogy ha provokálom akkor elveszti a kontrollt és majd meglátom mi lesz, meg ilyenek.
nem tudom mivel provokáltam, de kezdem azt hinni, hogy nem komplett
Pont ilyenkor mutatkozik meg az ember legjava. Higgadt, szerető környezetben persze hogy tudja a kultúrált intelligens embert hozni, de eldurran az agya és jön az agresszív vadállat.
Én 8 éve vagyok a párommal, voltak viták, volt hogy nem értettünk egyet de ez...
Nem élnék együtt olyannal, aki így beszélne velem, főleg olyat mondani hogy "meglátod mi lesz" Egyből összecsomagolnám és dobnám ki az utcára a cuccait. Még 8 év után is.
>normális viselkedés egy nővel szemben
:D de legalább te is szexista vagy.
EMBERREL szemben nem viselkedünk így, nem nővel szemben.
Én nem tűröm az erőszakot. Egy nyugodt pillanatban alaposan körbejárnám vele ezt a témát, és ha biztosítani tud arról, hogy érti a saját problémáját és tudja, hogyan kezelje a jövőben, akkor akár működhet is. De ha ez nem áll fenn, akkor én komolyan kétségbe vonnám a folytatást.
>csak már annyit vagyok vele, hogy teljesen lerombolta a személyiségemet, próbál a saját szájíze szerint alakítani, és néha elhiszem neki
Hopp, ezt csak most olvastam (27-es vagyok).
Ez valószínűleg az UTOLSÓ esélyed, hogy kilépj. Lépj ki most, különben véged. Lerombol, függővé tesz, lealjasít. Menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!