Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak minek akarnak gyereket, ha nem is akarnak gyerekkel foglalkozni?
Csak a státusz miatt, h elmondhjassák nekik van?
Vagy mert olyan kis aranyos és mellettük még nagyobb ferfinak látstanak, vagy felnéznek a gyerekük rájuk, feltétlen szeretet miatt, akármilyen lúzerek, vagy lusták?
Azt látom h főleg a nő főz minden nap a gyerekre, bár manapság már megoldják chipsuel, meg büfés kaja, a nő kell fel hozzá éjjel ha sír, a nő van ott az ágya mellett ha beteg, a nő idegeit eszi ha rendetlen, ő vesződik vele.Akkor meg minek? Csak azért h a nőjüknek csinálják?
Sok pasi mondja h ő családcentrikus, közben meg nem is foglalkoznak a gyerekkel, nem ők vannak 24 órás készenlétben, ja persze arra hivatkoznak h nekik dolgozni kell, meg pénzt előteremteni, de könyörgöm, mekkora szívás ez egy nőnek, h neki van 6 műszak, a fickó meg nyugodtan elvan mikor hazajön.
Kezdjuk. A nok jobban akarnak gyereket.
Mas. A felesegem a 24 oras keszenletet tartja de pl delben is alszik bevasarol ruhakat vesz elmegy sportolni baratnozik. A szabadideje sokkalta tobb mint nekem.
Szoval nem kene a sirankozas.
Egy jó anyában fel sem merül ez a kérdés amit feltettél. A gyereknevelés nem teher és nyűg, csak vannak feladatok amit el kell végezni, de ha ezt szeretettel teszi akkor a bab megérzi és sérülni fog.
Az apák többsége igenis foglalkozik a gyerekkel amennyire a lehetősége engedi.
Nem azokról kell általánosítani akinek ha van egy kis szabadideje rögtön horgászni, kocsmázni, bulizni megy.
én csak első 1 évben voltam kicsit mellékszereplőbb,mert nem tudtam mit kezdeni egy magatehetetlen csecsemővel.
de amióta a barátnőm visszament dolgozni azóta ha összeadom a gyerekkel eltöltött időt,akkor többet van velem mint az anyukájával.
én viszem oviba,du-tán jön velem kutyázni,játszóra,bringázni,együtt festünk,este velem fürdik és együtt nézzük utána a mesét.
viszont ez nálunk is előjött,hogy ha beteg akkor miért nem én maradok otthon.
és sajnos az én barátnőm is olyan,hogy nem igazán érti meg,hogy ez sima logika.
ha én nem megyek dolgozni 1 hétig az 4x akkora anyagi veszteség mintha ő nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!