Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak minek akarnak gyereket, ha nem is akarnak gyerekkel foglalkozni?
Csak a státusz miatt, h elmondhjassák nekik van?
Vagy mert olyan kis aranyos és mellettük még nagyobb ferfinak látstanak, vagy felnéznek a gyerekük rájuk, feltétlen szeretet miatt, akármilyen lúzerek, vagy lusták?
Azt látom h főleg a nő főz minden nap a gyerekre, bár manapság már megoldják chipsuel, meg büfés kaja, a nő kell fel hozzá éjjel ha sír, a nő van ott az ágya mellett ha beteg, a nő idegeit eszi ha rendetlen, ő vesződik vele.Akkor meg minek? Csak azért h a nőjüknek csinálják?
Sok pasi mondja h ő családcentrikus, közben meg nem is foglalkoznak a gyerekkel, nem ők vannak 24 órás készenlétben, ja persze arra hivatkoznak h nekik dolgozni kell, meg pénzt előteremteni, de könyörgöm, mekkora szívás ez egy nőnek, h neki van 6 műszak, a fickó meg nyugodtan elvan mikor hazajön.
Most milyen választ vársz erre?
Ott kezdődik, hogy a nő hordja a szíve alatt a gyermeket, Ő van otthon a terhesség alatt, és eközben a férfi dolgozik a munkahelyen.
Megszületik a baba, anyuci otthon van a gyermekkel, addig apa ismét dolgozik. Éjszaka hiába kell a gyerekhez apuci, anyucinál van a cici. Teljesen egy bioritmusra állnak be. E közben apának marad a munkahely, alvás otthon háromszög.
Később jön a fogzás: Apuci még mindig dolgozik a munkahelyén, ahova munkaképesállapotban kell megjelennie. Hiába szeretne fent lenni a gyerekkel, neki másnap észnél kell lenni a munkahelyen. Jó esetben anyuci otthon van gyesen és tud a gyerekkel egyszerre aludni.
Mind eközben anya és a baba úgy összenő, hogy a baba is anyához vágyik. Értsd, ha sír hiába veszi ki a kiságyból apa, anyát követeli...
Hogy ez szívás egy nőnek? Én inkább csodálatra méltónak nevezném amire képes egy édesanya a gyermekéért...
Egyébként van egy olyan oldala is ennek, hogy a nő minek akar egy ilyen férfitől gyereket??
Okés, hogy azt mondja a férfi ő akar gyereket meg családcentrikus....nade könyörgöm, ezek szerint abszolút nem ismeri a nő a férfit ha ezt mind el is hiszi....a nő puff belemegy mielőtt jobban megismerné a párját.
Ezt a nő is nagyon elcseszi.
Az 1. válaszolónak igaza van.
A többsèg a nő unszolàsára, zsarolására vállal gyereket, veszi el a nőt, csak már hagyja őt békén.
Ha a férfi is szeretne gyereket, foglalkozik vele.
De egy anyának a dolga, hogy többet törődjön vele, hisz ő van GYES/GYED-en otthon, a férfi dolgozik.
Tanultál biológiát? Először is, ahhoz, hogy egy gyerek szülessen, mind a két nem szükséges.
Egyébként ha meg szívásnak nevezed ezt az állapotot, akkor neked, mint nőnek, minek gyerek? Neked se kötelező, ha nyűg az egész!
Ja, és manapság már a férfi is otthon maradhat gyes-en, míg a nő visszamegy dolgozni.
Munkatársam, férfi teljesen kiveszi részét az apaságból. Apukám úgyszintén kivette részét az én neveltetésemből.
De akkor ezek szerint neked sz..r apukád volt. Sz..r ügy.
Szerintem semmi csodálatos nincs az anyaságban, semmi "mágikus" kapcsolat nincs a baba és az anya között. Egyszerű, állatias biológia az egész. Az oké, hogy mondjuk az anyuka 1 évig legyen otthon szülés után, de utána én pl. simán úgy szeretném, hogy visszamegyek dolgozni, és akkor legyen GYES-en az apuka. Később pedig egyenlően ki kell venni a részünket a gyereknevelésből.
Ez mindenkinek csak jót tenne szerintem társadalni szinten is.
1. A gyereknek mindkét szülőjével lenne lelki kapcsolata, kötődése.
2. Mindkét szülő megélné a felelősséget, és kialakíthat kapcsolatot a gyerekkel.
3. Javulna a nők munkaerőpiaci helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!