Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az, hogy sosem veszem észre ha elmegy a barátnőm?
Adok egy tippet: úgy jutattad már a csúcsra, hogy nyalod? Azt nem elhet letagadni.. Csiklóorgazmusa mindenkinek van, én pl így tudok a legnagyobbat élvezni. Azt az orgazmust nem lehet összekevernia sima orgazmussal, belekapaszakodok, akaratlanul felnyögök(igyekszem halkan), állam felemelem és kb beleremeg a testem. Na ez pl egy olyan orgzamus, amit nem lehet megjátszani.
Nem minden orgzamus ekkora, de ha biztosan el akarod juttatni a csúcsra, próbáld ki orállal. Előre szögezd le, hogy most engedje el magát, akármeddig kényezteted. Garantálom, hogy észre fogod venni, ha elmegy. ;)
Egyébként ez a "sosem" elég árulkodó jelző. Van, hogy én is kamuzok, egy nő el tudja játszani ezt szex közben, az összehúzódéást is. Egy sima orgazmust meg lehet játszani, a nagyot viszont nem. Ezért írtam a fentit.
Másrészt biztos kíván tégem, meg a szexet, csak gondolom magában hiszi a hibát, vagy azt hisz, hogy képtelen az orgazmusra és nem akar ezzel megbántani, plusz a megfelelési vágy. Régen én is csináltam ilyet "kezdőként" kapcsolatban, ma már nem tenném.
Valószínűleg hazudik. Ha elmenne észrevennéd.
Sok pasi magára veszi, besértődik, hisztizik, nem lehet megbeszélni vele az ilyesmit. Ezért van, hogy sok nő hazudik.
Én ritkán tudok elmenni, a párjaim is tudták ettől függetlenül nagyon élvezem a szexet, rendszeresen kezdeményezek. Volt akit zavart, de idővel rájött, hogy nem csak az orgazmus a lényeg és nem zavar, hogy nekem kimarad. (Azt azért zárójelben hozzátenném, hogy ettől függetlenül figyeltek rám és tettek azért, hogy jól érezzem magam, nem pedig 3 lökés után lefordultak rólam. Az olyan repült volna az biztos)
A párom sem veszi észre, mert nem "robbanás a végén", hanem 3-4 pici, de attól orgazmus.
Egyébként sem a kielégülésért szeretkezek vele, hanem mert imádom ezt a fajta időtöltést. :)
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!