Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet az, hogy sosem veszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamás1128 kérdése:

Lehet az, hogy sosem veszem észre ha elmegy a barátnőm?

Figyelt kérdés
Soha nem veszem észre,hogy elélvez.De ő aztállitja,hogy igen.Nem rég 4 percig sem tartott az aktus és aztmomdta hogy teljesen kész van..előjáték van stb ha ez fontos.

2018. jún. 23. 12:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kívánhatja a szexet ettől még, meg az is lehet, hogy neked akar megfelelni, ezért mondja, hogy elélvezett, meg ezért kezdeményez. A legtöbb pasi személyes sértésnek veszi, ha megmondják neki, hogy nem jól csinálja, nem élvez el vele a nő...stb. egy szexben kevésbé tapasztalt leányzó meg hajlamos magában keresni a hibát, hogy nem volt képes az alatt a 4 perc alatt elélvezni, ezért inkâbb hazudik.
2018. jún. 23. 13:12
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha a férfiaknak nem lenne szinte garantált az orgazmus, nem hajtanák ennyire a szexet.
2018. jún. 23. 13:29
 13/18 anonim ***** válasza:
5%
Hát azért múlt héten mikor az exemmel nosztalgiáztunk, és beleélveztem a sunájába, ő se vette észre egyértelműen, hiszen tovább csináltuk még az után is. Persze mikor végeztünk, kérdezte, hogy akkor jól érezte, hogy akkor belespricceltem? Na egy nőnél viszont ennyi sincs, szóval bármi lehet.
2018. jún. 23. 13:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Jaj, most mindenhova nyomni fogod a getzifétist?
2018. jún. 23. 13:36
 15/18 anonim ***** válasza:
10%
Eleve sok nők alkalmatlan a hüvelyi orgazmusra szóval nincs miről beszélni.
2018. jún. 23. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Adok egy tippet: úgy jutattad már a csúcsra, hogy nyalod? Azt nem elhet letagadni.. Csiklóorgazmusa mindenkinek van, én pl így tudok a legnagyobbat élvezni. Azt az orgazmust nem lehet összekevernia sima orgazmussal, belekapaszakodok, akaratlanul felnyögök(igyekszem halkan), állam felemelem és kb beleremeg a testem. Na ez pl egy olyan orgzamus, amit nem lehet megjátszani.

Nem minden orgzamus ekkora, de ha biztosan el akarod juttatni a csúcsra, próbáld ki orállal. Előre szögezd le, hogy most engedje el magát, akármeddig kényezteted. Garantálom, hogy észre fogod venni, ha elmegy. ;)

Egyébként ez a "sosem" elég árulkodó jelző. Van, hogy én is kamuzok, egy nő el tudja játszani ezt szex közben, az összehúzódéást is. Egy sima orgazmust meg lehet játszani, a nagyot viszont nem. Ezért írtam a fentit.

Másrészt biztos kíván tégem, meg a szexet, csak gondolom magában hiszi a hibát, vagy azt hisz, hogy képtelen az orgazmusra és nem akar ezzel megbántani, plusz a megfelelési vágy. Régen én is csináltam ilyet "kezdőként" kapcsolatban, ma már nem tenném.

2018. jún. 23. 14:38
 17/18 anonim ***** válasza:
89%

Valószínűleg hazudik. Ha elmenne észrevennéd.

Sok pasi magára veszi, besértődik, hisztizik, nem lehet megbeszélni vele az ilyesmit. Ezért van, hogy sok nő hazudik.

Én ritkán tudok elmenni, a párjaim is tudták ettől függetlenül nagyon élvezem a szexet, rendszeresen kezdeményezek. Volt akit zavart, de idővel rájött, hogy nem csak az orgazmus a lényeg és nem zavar, hogy nekem kimarad. (Azt azért zárójelben hozzátenném, hogy ettől függetlenül figyeltek rám és tettek azért, hogy jól érezzem magam, nem pedig 3 lökés után lefordultak rólam. Az olyan repült volna az biztos)

2018. jún. 23. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:

A párom sem veszi észre, mert nem "robbanás a végén", hanem 3-4 pici, de attól orgazmus.

Egyébként sem a kielégülésért szeretkezek vele, hanem mert imádom ezt a fajta időtöltést. :)

29n

2018. jún. 23. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!