Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az, hogy sosem veszem észre ha elmegy a barátnőm?
Nálam fiatalabb koromban volt ilyen, de csak bekamuztam, hogy a kapcsolat elején a fiú elégedett legyen velem is, saját magával is, az együttléttel is. Lehet hogy nálatok is ez van, és csak megjátssza.
Ha elmegy, akkor ha nem is lüktet, de össze szorul a punci.
De akkor nem értem,mert kivánja a sexet..
Kezdeményez ő is.
Egyszer ezt megbeszéltűk és akkor aztmondta ,hogy 10/8 szor elmegy.
Hát nézd, attól mert én csak megjátszottam, ugyanúgy kívántam attól, mert egyrészt a szex nem csak akkor jó ha lesz orgazmus, másrészt meg izgató hogy ő annyira akart engem.
Az is lehet hogy amikor egyedül van, akkor okoz magának örömet.
De az hogy 4 perc se kell neki, és nem is érzed, így elég nagy az esély arra hogy kamuzik.
A szex célja nem az orgazmus. Az csak egy plusz. Pont ezzel van a baj, mindenki az orgazmust hajtja és közben maga a szeretkezés is már egy intim, meghitt dolog ami jól tud esni.
Ha orgazmusa van a nőnek, akkor összehúzódik, remeg vagy szaporán veszi a levegőt mivel felszökik a pulzus. A vérnyomás emelkedhet aminek jó látható jele az enyhén piros arc. 4 perc alatt nincs olyan nő aki elmenni, kivéve ha előtte már hosszú ideje ment az előjáték majdnem orgazmus szintig. Valószínűleg hazudik,le kéne ülni vele megbeszélni mert az orgazmus hiányát ő is kudarcként élheti meg saját magával szemben így egyszerűbb füllenteni, hogy van mint beismerni hogy nincs.
Na jól van, most volt elég a nincs orgazmusa, meg megjátssza hülyeségekből. Én sem vagyok az a kiabálós fajta, meg lihegő, karmoló, túl játszó, minek? ;) Olyan szép csöndben elmegyek, mint a pinty. Igaz, utána legszívesebben ledobnám magamról, mert már ugye utána kellemetlen, de hát jól nevelt kislány vagyok, nem teszem. :)
Én a nagy színésznőkre gyanakodnék, hogy nem volt semmi, de nem vagyunk egyformák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!