Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet az, hogy sosem veszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tamás1128 kérdése:

Lehet az, hogy sosem veszem észre ha elmegy a barátnőm?

Figyelt kérdés
Soha nem veszem észre,hogy elélvez.De ő aztállitja,hogy igen.Nem rég 4 percig sem tartott az aktus és aztmomdta hogy teljesen kész van..előjáték van stb ha ez fontos.

2018. jún. 23. 12:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én a barátomnál nem szoktam mindig észrevenni- Nálam könnyű, ha egyik pillanatról a másikra a hátam közepére sem kìvánom az egèszet, akkor végeztem
2018. jún. 23. 12:16
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Nálam fiatalabb koromban volt ilyen, de csak bekamuztam, hogy a kapcsolat elején a fiú elégedett legyen velem is, saját magával is, az együttléttel is. Lehet hogy nálatok is ez van, és csak megjátssza.

Ha elmegy, akkor ha nem is lüktet, de össze szorul a punci.

2018. jún. 23. 12:42
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
100%,hogy kamuzik.Talán még saját magának sem tud örömet okozni..
2018. jún. 23. 12:43
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Hát szerintem azért ennek elég láthatô, érezhető jelei vannak, nőnél/férfinél is. Ha volt már barátnőd, és neki volt orgazmusa, akkor tudhatod, hogy milyen is az.
2018. jún. 23. 12:43
 5/18 A kérdező kommentje:

De akkor nem értem,mert kivánja a sexet..

Kezdeményez ő is.

Egyszer ezt megbeszéltűk és akkor aztmondta ,hogy 10/8 szor elmegy.

2018. jún. 23. 12:50
 6/18 anonim ***** válasza:
85%

Hát nézd, attól mert én csak megjátszottam, ugyanúgy kívántam attól, mert egyrészt a szex nem csak akkor jó ha lesz orgazmus, másrészt meg izgató hogy ő annyira akart engem.

Az is lehet hogy amikor egyedül van, akkor okoz magának örömet.

De az hogy 4 perc se kell neki, és nem is érzed, így elég nagy az esély arra hogy kamuzik.

2018. jún. 23. 12:54
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha valakinek nincs orgazmusa,az nem azt jelenti,hogy frigid.Attól még ugyanúgy kívánhatja a szexet,csak nincs meg a nagy "robbanás" a végén.
2018. jún. 23. 12:55
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk a 4 perces numerádra azért annyira nem lennék büszke a helyedben..:D
2018. jún. 23. 12:59
 9/18 anonim ***** válasza:
85%

A szex célja nem az orgazmus. Az csak egy plusz. Pont ezzel van a baj, mindenki az orgazmust hajtja és közben maga a szeretkezés is már egy intim, meghitt dolog ami jól tud esni.

Ha orgazmusa van a nőnek, akkor összehúzódik, remeg vagy szaporán veszi a levegőt mivel felszökik a pulzus. A vérnyomás emelkedhet aminek jó látható jele az enyhén piros arc. 4 perc alatt nincs olyan nő aki elmenni, kivéve ha előtte már hosszú ideje ment az előjáték majdnem orgazmus szintig. Valószínűleg hazudik,le kéne ülni vele megbeszélni mert az orgazmus hiányát ő is kudarcként élheti meg saját magával szemben így egyszerűbb füllenteni, hogy van mint beismerni hogy nincs.

2018. jún. 23. 13:00
 10/18 anonim ***** válasza:
35%

Na jól van, most volt elég a nincs orgazmusa, meg megjátssza hülyeségekből. Én sem vagyok az a kiabálós fajta, meg lihegő, karmoló, túl játszó, minek? ;) Olyan szép csöndben elmegyek, mint a pinty. Igaz, utána legszívesebben ledobnám magamról, mert már ugye utána kellemetlen, de hát jól nevelt kislány vagyok, nem teszem. :)

Én a nagy színésznőkre gyanakodnék, hogy nem volt semmi, de nem vagyunk egyformák. :)

2018. jún. 23. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!