Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhen kívüli terhesség esetén...

Méhen kívüli terhesség esetén lehet hogy elmegy a magzat úgy hogy észre sem veszem és azt sem tudom hogy méhen kívülim volt? Csak volt és el is ment valamikor?

Figyelt kérdés

2016. máj. 5. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném

De orvos többet mondhatna

Azt gondolod ez történt veled?? Az azért fájdalmas lett volna

2016. máj. 5. 15:39
 2/5 A kérdező kommentje:
azért merül fel ez mert kivettek egy cisztát aminek a szövettani eredményébe az állt hogy méhen kivüli terhességre utaló szövetek, de most csináltak vér tesztet ls vizeletet is es mind a kettő negatív lett, haltrahang is..szóval akkor valamikor lennie kellett...vagy esetleg most volt a cisztával együtt .nem tudom.
2016. máj. 5. 16:45
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Nekem volt méhen kívüli terhességem a petevezetőben (kürtben), és mire megtalálták (kb. 7. hét) addigra már (vagy sosem) volt szívműködés. Mivel nem nőtt tovább és a hcg is csökkent, nem kellett műteni, csak várni, hogy kiürüljön. Innentől még KÉT hónap volt, amire kiürült az a "ciszta" vagy "képlet", - mindegy hogy nevezzük - a petevezetőmből. Nem vagyok orvos, de ebből azt gondolom, hogy simán lehet, és azóta voltak biokémiai terhességeim, akkor is gondolkoztam, hogy esetleg eleve rossz helyen tapadt és azért nem fejlődött... A lényeg, hogy örülj neki, hogy nem lett komolyabb gond, bár érdekes, hogy nem tudtál róla, mert méhen kívülinél is előbb utóbb pozitív a teszt, jórészt elmarad a menzesz, csak barnázás-vérezgetés van, ha van ez sem mindenkinél. A fájdalom is különböző, nekem a legelején volt, aztán már csak 2-3 hét múlva, amikor akkora lett, hogy már mindent feszített. Remélem tudtam segíteni.

2016. máj. 6. 07:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítseget

Nekem az volt hogy kivettek egy cisztat amibe az állt hogy méhen kívüli terhessegre utaló jelek...de műtét előtt is és után is negatív lett....Szóval nem tudni hogy mikor volt vagy hogy volt e egyaltalan....

2016. máj. 6. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi most látom h ezt leirtam már.
2016. máj. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!