Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ballag a fiú, akibe halálosan szerelmes vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 21:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
nézzed ahogy elballag melletted:D
2010. jún. 16. 21:04
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha olyan helyre megy ballagás után, ami nagyon messze van, inkább add is fel; ne kergess hiú ábrándokat.
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Etesd meg galuskával.

Jani vóltam.

4/15 A kérdező kommentje:

Nem meg messze,a városban lévő gimibe megy...

Másik két értelmesnek meg kössz a semmit...-.-

2010. jún. 16. 21:05
 5/15 anonim ***** válasza:
Ballagj hozzá!
2010. jún. 16. 21:06
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi...nagyon jófejek vagytok...
2010. jún. 16. 21:10
 7/15 anonim válasza:
29%

Szlovéniában súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba szerdán egy nőt, akire kutyasétáltatás közben rátámadt egy medve.

A 45 éves asszony a szlovén fővárostól néhány kilométerre található Zapotok közelében lévő erdőben sétáltatta kutyáját, amikor megtámadta egy medve. A ragadozó, a szabadon engedett kutyától féltve két kölykét, a nő lábain és karjain is súlyos sebeket ejtett, majd elcammogott a helyszínről.

Az emberre támadó medvéket általában lelövik, de ezúttal kivételt tettek, mert a szerencsétlenség az állat természetes élőhelyén történt és mert az áldozat kutyáján nem volt póráz, amint az elvárható lett volna.

Szlovéniában ma 400 példányból álló medveállomány található, de hasonló esetek csak nagyon ritkán fordulnak elő.

2010. jún. 16. 21:11
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Az biz a PedóMaci vólt. Ismerem én mint a tenyéremet.

Józsi vóltam.

2010. jún. 16. 21:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát,izé,ez nagyon érdekes,de nem sokat segítettél vele...
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Még is mit vártál ilyen kérdéssel? "Halálosan" szerelmes vagy akkor vedd fel msn-re és ott vallj szerelmet, ha szemtől szembe nem mered... istenem! Mit csináljál
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!