Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ballag a fiú, akibe halálosan szerelmes vagyok. Mit csináljak?
Etesd meg galuskával.
Jani vóltam.
Nem meg messze,a városban lévő gimibe megy...
Másik két értelmesnek meg kössz a semmit...-.-
Szlovéniában súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba szerdán egy nőt, akire kutyasétáltatás közben rátámadt egy medve.
A 45 éves asszony a szlovén fővárostól néhány kilométerre található Zapotok közelében lévő erdőben sétáltatta kutyáját, amikor megtámadta egy medve. A ragadozó, a szabadon engedett kutyától féltve két kölykét, a nő lábain és karjain is súlyos sebeket ejtett, majd elcammogott a helyszínről.
Az emberre támadó medvéket általában lelövik, de ezúttal kivételt tettek, mert a szerencsétlenség az állat természetes élőhelyén történt és mert az áldozat kutyáján nem volt póráz, amint az elvárható lett volna.
Szlovéniában ma 400 példányból álló medveállomány található, de hasonló esetek csak nagyon ritkán fordulnak elő.
Az biz a PedóMaci vólt. Ismerem én mint a tenyéremet.
Józsi vóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!