Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok, akik 1-2-3 éve vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik 1-2-3 éve vagytok együtt de még nem éltek együtt! Mennyit beszéltek egy nap Facebookon?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem. :)

Csak érdekel hogy mennyit írogattok egymásnak ha nem találkoztok. Pl 1-2 mondtad egésznap és este elköszönès vagy egésznap írogattok egymásnak?

2018. jún. 19. 02:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gyakorlarilag folyamatosan 1-2 óra kivételével, amikor valamin nagyon kell dolgoznunk stb.
2018. jún. 19. 11:34
 12/16 anonim ***** válasza:
11.vagyok: 3 éves együtt
2018. jún. 19. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Kb. esténként 1 órát, amikor már mindketten ráérünk.

Nappal mindenki csinálja a saját dolgát.

5 éve együtt

2018. jún. 19. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
2,5 éve vagyunk együtt, júlisuban fogunk (ismét) összeköltözni. Mivel mindketten dolgozunk, így napközben igen keveset, munka után meg inkább hívjuk egymást és amikor csak lehet (hétköznap ritkán, mert messze vagyunk egymástól, hétvégén, szabik alatt viszont mindig), találkozunk. Amíg egyetemisták voltunk, több időnk volt napközben is írogatni, akkor a mostaninál azért gyakoribb volt. Az egyetem után egy ideig együtt éltünk (amíg egy városban dolgoztunk), akkor szinte semmit nem beszéltünk írásban, majd mióta engem elszólított a munkám másik városba, azóta az van, amivel kezdtem a válaszom. Összességében nálunk, ahogy látszik, élethelyzettől függően igen változatosan alakult a messengeren beszélgetésn hol kevesebb, hol több volt.
2018. jún. 19. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Pár hónapja már együtt lakunk, az előtte levő dolgokról tudok nyilatkozni, ha az számít :)

5-6 körül értünk haza melóból, éjfélkor mentünk aludni. A kettő között lényegében végig írogattunk, kivéve ha egyikünknek valami olyan elintéznivalója volt.

Nem volt üres fecsegés, és sose fogytunk ki a témából :)

2018. jún. 19. 14:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Másfél éve vagyunk együtt, heti 4-5 napot alszunk együtt. Az elején egész nap beszélgettünk amikor ráértünk, mostanra ritkult egy kicsit pláne ha reggel elválunk, de délután mikor végzek a munkával már találkozunk is. Így vmikor egy két mondatot váltunk, ha nem tudunk talizni akkor nyilván többet.
2018. jún. 20. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!