Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom a helyem, hogy a párom folyton be szólogat, hogy dobjam fel a hangulatom?
Először nyaralok életemben, kettesben vagyunk a párommal jesoloban, de folyamatosan be szólogat, ki nevet, már teljesen el vette az egésztől a kedvem. Mindenért forgassa a szemét,semmibe nem segít, pl fel húzni az ernyőt úgy fogja nézni ahogy szerencsetlenkedek. Ha be kell kenni a hátam, ha mennék fürödni,húzza a száját, persze ha róla van szó akkor minden rendben van nekem rögtön ugrani kell.ma már beszélni se akarok vele, a reggel be szólt hogy jó lomha vagy meg még vagy háromszor utánam kiáltotta. Szó nélkül össze szedtem a cuccom és fel mentem a szobába. Tényleg nem vagyok egy topmodell, de normális hogy így beszél velem?!
Eddig nem volt ilyen segfej, de most egy kibírhatatlan beképzelt tuskó lett.

Szerintem sajnos nem tart mar vonzónak igy adja tudtodra hogy mint nö nem jössz be neki esetleg szégyell
Lehet meghiztál
”
Lomha” Huh hat nem szep !

Őőő.. nem akarok nyelvészkedni, de itt 1-2 ember nincs tisztában a lomha szó jelentésével?
A lomha qrvára nem arra utal, hogy dagadt vagy, hanem arra, hogy lassú, esetleg lusta.
Értsd a lajhár sem dagadt, csak lassú mozgású.
Egyébként meg beszéljétek meg, mi a baja, max veszekedtek aztán meglátjátok hogyan tovább normálsian vagy sem.
N

Ha az igekötő megelőzi az igét, akkor egybeírjuk.
+1 forgatja - a forgassa felszólító módban van.
Ha ezekkel törődnél a "párod" helyett, több értelme lenne.

# 9
Jól van, te rám tettél még egy lapáttal, megnyugodtam. :D :D
(Ezeket is láttam, de már nem is merem említeni:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!