Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tart egy fellángolás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart egy fellángolás és azt hogy lehet sokáig megtartani?

Figyelt kérdés
Még annyit kérdeznék hogy a fellángolás egyenlő a szerelemmel ? tudom sokan mondtátok hogy nem de végülis ugyanaz az érzés... és miután elmúlik ez a bizonyos fellángolás lehet folytatni 1 kapcsolatot hogy mind a 2 félnek jó legyen?
2008. okt. 31. 15:05
 1/1 anonim ***** válasza:
84%
A fellángolás tényleg elmúlik egy idő után (lehet hosszabb vagy rövidebb idő) de ez természetes. Nem éghet mindig ugyanolyan lánggal a szerelem. Ami ezután jön az a nehezebb része, ilyenkor történik a kapcsolatépítés, mármint ha hosszú távra terveznek a felek. Ilyenkor jönnek elő a hibák, a felek különbözőségei, egyet nem értése. Szembe kell nézni a hétköznapok taposómalmával, nehézségeivel és az unalommal. Ugyanakkor azzal hogy a kapcsolat egy másik szintre lép, megélhettek egy mélyebb, meghittebb szeretetet, kötődést. Ismeritek már egymás minden porcikáját, belenéztek egymás szemébe és máris tudjátok mire gondol a másik. Szerintem ez a legjobb dolog a világon és ezt nevezem én igazi szerelemnek.:)
2008. okt. 31. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!