Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő nem tolerálja a férfi gyerekeit, lehet jövője a kapcsolatuknak?

Én a férfi helyzetéhez voltam közel... vége lett hamar.
Hogy szeretne engem, ha a nekem legfontosabbakat meg nem, sőt el sem viseli?

A megoldás a nő fejlődése vagy a kapcsolatbontás a gyerekek érdekében.
Ordibálással nem lehet nevelni és tanítani, csak elfojtani.
A gyerekek nagyon keményen visszatükrözik a nevelési hibákat.

Az erőszak sosem "jogos", még ha verbális is.
Azért kiabál, mert mást nem tud.
Ha az anyjuk még él pedig végképp nem az ő "jogos" dolga és felelőssége azokat a gyerekeket nevelni.
A struktúra így néz ki, és működik mindenki számára kölcsönösen optimálisan, harag nélkül, érzelmileg intelligensen:
Van a férfi és van a gyermekei anyja.

Apámból kiindulva, lehet.
Az, hogy engem közben tönkretett a nő a féltékenkedéssel, az nem számított.
Meg az sem, hogy a rokonok figyelmeztették apát nem egyszer, hogy a nő csak egy a sok közül, de ha így viselkedik (leszar), akkor elveszít. Tanács megfogadása helyett inkább nem beszél azokkal, akik figyelmeztették.
Eredmény: elveszített, még mikor együtt éltünk, akkor. Bezárkóztam, ő sem tudott rólam semmit, mert elmondja a mostohaanyámnak és ő felhasználja ellenem, most pedig 1000km-re élek, és gyakorlatilag nem látom.
De már nem érdekel, a párom az életem, apa meg valaki, aki 13 éve cserben hagyott.
29n

A kiabálva nevelésről meg annyit, hogy mostohaanyám is csak ordítva tudott tekintélyt szerezni, ami kiskorban még csak-csak működött, de a kamaszgyerekei konkrétan leszarják őt.
Hadd üvöltsön, amit akar. :)

*véletlen elküldtem mielőtt befejeztem volna, tehát:
Van a férfi és van a nő.
Vannak a közös gyermekek, akiknek a nevelési joga és felelőssége a férfi és a nőé.
Van a következő nő, akinek meg kell adnia a tiszteletet(szeretnie nem szükségszerű a rendszer optimális működése szempontjából) az előző nőnek, hogy helyet csinált neki maga helyett a férfi mellett.(Erre azért van szükség, hogy tisztán tartsa ezáltal a saját érzelmi életét-minden egyén fizikai és mentális állapota kihat a rendszer valamennyi tagjára valamilyen formában-, nem vállal ellenszenvet, haragot az előző nővel szemben.)
És vannak az utóbbi nő gyermekei akiknek a nevelése az ő és a gyermekek biológiai apjának joga és felelőssége.
Amennyiben szülői státuszú személy önként mondd le a gyermekei nevelésének jogáról és felelősségéről akkor keletkezik szabad hely a státuszra.
Viszont az ordítozás nem visz eredményre, csak félelmet, elfojtást és/vagy haragot generál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!