Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez normalis hzavar? Miert csinalta ezt?
Figyelt kérdés
Elvoltunk lagziba es az asztal vegen egy nagyon sokat mutato ruhaban egy csaj ullt.En apukamekrol rosz hirt kaptam es nem voltam jol,nem volt kedvem az egeszhez,csak erte mentem el de csak ulltem csendben.S egy ido utan azt vettem eszre h szemezget a csajjal meg ilyenek,de egesz este.Haza mentem egy orara,mondvan h ennyi eleg majd visza jovok,merges voltam.Utanna meg meg folytatta ezt a csajjal meg az is hat kacerkodott elegge.Majd 11-korul felkert a parom tancolni,elmentem vele,egesz vegig bokolt es mosolygott meg szerelmeskedett velem s tobbet a csajra ra se nezett.En meg elkaptam tanc kozben a csaj keseru pillantasait h meg mindig velem van.De bant a dolog,most aggodnom kellene?Mondtam neki o meg tagadta s hogy nem is emlekszik de a szemein lattam h nem mond igazat,meg kacagta vegig.A fiuk miert csinalnak ilyent?(en 22N,o 27F)2018. jún. 3. 13:46
1/8 anonim válasza:
Nem gondolsz egy csöppet többet a sztoriba, mint ami valóban történt?
2/8 anonim válasza:
Legközelebb ki kellene nyitnod a szádat. Esetleg nem “haza menni 1 óra duzmackodni”, mert ez is milyen viselkedés az ifjú párral szemben?! Taplóság és elég bunkó viselkedés. Félre hívtad volna a párodat, h “Figyelj, szívem, én megértem, h a nézegetés nincs tiltva, de legalább mellettem ne csináld”. Igen, a párod felöl is parasztság volt, mert alapból bunkóság ilyet tenni a párunk mellett. De ahelyett, h felnőttesen, éretten oldottad volna meg, ehelyett gyerekes voltál. Plusz mikor már a párod rád összpontosított, akkor is a csajt fürkészted a szemeiddel, h mit reagál, miközben a pillanatnak kellett volna élned... Ergo: Mindketten hibásak vagytok :)
3/8 A kérdező kommentje:
En azt kerdeztem hogy miert csinalta ezt.Nem pedig hogy mit kellett volna stb,nyilvanvalo hogy ott nem akartam problemat es ezert mentem el
2018. jún. 3. 14:07
4/8 anonim válasza:
Megnézte mert tetszett neki, azért csinálta. Nyugodj bele, h rajtad kívül más is megfoghatja őt külsőleg.. Ha mindenhol ilyen tapló viselkedést generálsz, h lelépsz eseményekről “egy időre” majd vissza mész, mint egy galambházba, akkor ne is csodálkozz, h a párod leskelődik más után. Kis önvizsgálat nem ártana, mert nem olyan biztos, h a srácban van a hiba...
5/8 anonim válasza:
Amúgy megbeszélni kell és nem problémázni... Ha pedig te csak cirkusolni tudsz csak akkor nincs is miről beszélni :)
6/8 anonim válasza:
ego
jól esett neki, hogy egy igazán attraktív csajnak is tetszik, még úgy is, hogy ott van mellette a barátnője
szerintem annyira nem durva, emiatt ne neheztelj
nekem is tetszik olykor, ha egy számomra vonzó pasinak tetszek, de azért nem kezdenék ki vele, mert annyira nem érdekel
21/L
7/8 anonim válasza:
Nevetseges h mindenki a kerdezot hibaztatja elsosorban. Persze forditott helyzetben jonne a mocskolodas..
8/8 anonim válasza:
Még szép hogy zavar. Az a hülye nem normàlis akit nem. Na , én tuti elküldtem volna a francba a pàromat ha ilyet csinàl. Megmondtam volna, döntse el én kellek neki vagy màs, mert rohadtul nem vagyok a jàtékszere. És nem türöm hogy megalàzzon, tehàt még egy ilyen és pá! Ne nézzen màr baleknak.Aki ilyet tesz, abban nincs egy minimàlis tisztelet sem a pàrja irànt, nemhogy szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!