Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálta ezt? Ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval röviden egy netes mmorpg játékkal játszottam, általában nem szeretek idegenekkel játszani 1részt mert a legtöbben külföldiek és sokszor neheren értem az angolt, pláne a "kockaszlenget" :D de aztán úgy alakult h egy nagyobb csapathoz vágódtam és egy elég fontos szerepet játszottam (röviden az egyik képességemmel segitettem másoknak vmiben, mivel egyedül én voltam olyan kaszttal akinek van olyan képessége). Aután a "bandavezérük" felvett a partiba és privátba irogatott nekem. Tök rendes vilt, megköszőnte a segítséget majd a segitségemért cserebe küldözgetett pár dolgot, majd szolt a többieknek is h az "önfeláldozásomért" küldjenek nekem cuccokat. Aztán felvett barátnak és mondta h később is játszhatnék velük mert jól jön nekik egy "portálember'(portálokat csináltam ezzel leröviditve egy elég hosszu utat). Aztán igy játszottunk 1 dbig, néha irt h küldtek-e cu cot a többuiek, és ő os küldött. De mindig úgy írt rolam a nyilvános chatbe h "he" meg "guy" ebből arra követkeutettem h azt gondolja pasi vagyok (de nem). Emiatt viccesen megjegyeztem neki privát chaten h "anyway i'm a girl=D" de csak metz előtte ugymond lepasizott. Aztán utána már nem irt erre semmit pedig előtte azétt néha irogatott. Aztán irtam neki h bocsi mennem kell mert holnap korán kelek, erre a nyilvános chatbe beirta a többieknek h mennie kell mert holnap dolgozik, elköszönt mindenkitől, de nekem személyesen privátba nem irt. Én is elköszontem mindenkitől, erre látom h lelépett. Most nemtudom h esetleg félreérthette amit mondtam (h lány vagyok) azt hitte nyomulok? Pedig csak azért mondtam mett előtte lepasizott, de nem akartam semmu félreérthetőt irni. Vagy ez a külföldo játékosoknál normális? Mert én annyira nem vagyok benne ebben a játékos világban, csak néha leülök játszani és általaban olyankor is egyedül szeretek játszani, csak most ez igy alakult. Amugy fogalmam sincs milyen nemü volt, de női karakterrel vokt, ahogy énis.

Bocsi h kicsit hosszu lett:D

2014. okt. 10. 01:19
 1/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Mit szeretnél? Telepatikus kémlelést?
2014. okt. 10. 01:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, csak talán vannak itt olyanok, akik jobban ismerik ezt a "kockavilágit" ugymond, h most csak én reagálom túl vahy ez természetes? Igaz csak most ismertük neg egymást, de azért kicsit rosszul esett h nem köszönt el, pedig előtte kedves volt.
2014. okt. 10. 01:27
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
te beteg vagy :D és ne hazudj hogy nem vagy benne,full kocka.
2014. okt. 10. 01:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Szeretek játszani, de egyedül inkább, a külföldieket nem ismerem annyira (ha játszik is vkivel az barát szokott lenni)
2014. okt. 10. 01:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Túlreagálod szerintem.
2014. okt. 10. 01:30
 6/10 A kérdező kommentje:
tudom h hülyeség meg biztos azt gondoljátok h mit problémázok, de nincs tapasztalatom a külföldiekkel, és bár jobb szeretek egyedül játszani (amugy is inkább magamnak valo vagyok) de azért jó érzés volt egy csapat fontos tagjának lenni :D és most nemtudom h akkor ezzel elástam-e nagam a szemében (igazából csak veke beszéltem, a többiekkel nem)
2014. okt. 10. 01:34
 7/10 anonim ***** válasza:
egyél szilvásbuktát
2014. okt. 10. 01:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet homár volt, és most csalódott.
2014. okt. 10. 02:03
 9/10 anonim ***** válasza:
i'm a girl btw :^)
2014. okt. 10. 02:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés hogy került ide?
2014. okt. 10. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!