Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljük meg a problémákat, ha mindenért ideges lesz?
Több dolgot is meg szeretnék mondani a páromnak, hogy miért titkolózik előttem és azt is, hogy zavar, hogy a munka mindennél fontosabb neki és másról már nem is tudunk beszélni meg azt is, hogy úgy érzem részéről kihűlt a kapcsolatunk.
Csak ha belekezdek mindig ideges lesz és veszekedés lesz aztán napokig nem is beszél velem.
20/l
Helyedben én nem, napokig, soha többé nem beszélnék vele.
Soha nem, szerettem az idegbeteg embereket.
A munkahelyi gondokat, munkahelyen kéne hagyni és nem a páromon levezetni a feszkót.
Az én párom is ilyen. Ha van valami bajom ami vele kapcsolatos és szeretném vele megbeszélni akkor rögtön támadásnak veszi, egy percig nem hajlandó a problémáról beszélni hanem a múltbéli sérelmeket hozza fel, rögtön támad. Aztán besértődik és nem szól hozzám, nem lehet hozzérni sem. Két éve vagyunk együtt, belefáradtam abba hogy a problémákat a szőnyeg alá söpri.
Úgy gondolom ez a kapcsoltunk vége, sajnálom a két évet amit vele töltöttem ahelyett hogy olyan emberrel lettem volna aki megoldani akarja a dolgokat és nem elraktározni.
Tanulj az esetemből, az ilyen kapcsolat egyenesen tart a szakítás felé, nem épít hanem rombol.
Miért vagy vele?
Miért jó neked elbxni a fiatalságodat egy ilyen tuskóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!