Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik más nemzetiségűvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik más nemzetiségűvel vannak együtt, tapasztaltak már ebből adódó problémákat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt kezdeti nyelvi nehézségekre, kulturális háttérből adódó ellentétekre, eltérő társadalmi normákra, illetve hogy a családjaik hogyan kezelik a kapcsolatukat.
2018. máj. 16. 22:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%

Erre én is kiváncsi lennék hasonló helyzetben vagyok! :-)

Egyenlőre meg csak most fogunk találkozni de közös nyelvünk egyenlőre nincs az angolt nem beszéli..... :-)

2018. máj. 16. 23:19
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Igen tapasztaltam. Más a vallásunk, a párom muszlim. És jött a múltkor a 4 szabályával...hogy én sertést eszek, alkoholt iszok, és szeretné h a gyerekeink is muszlimok lennének, jaa és hogy nem csókolhatom meg az utcán. Mondtam neki h ez mind abszurd ötlet, a kezdetek kezdetén mondtam h keresztény vagyok és a badarságaival nehogy előjöjjön. Felhoztam h lehet értelmesebb lenne abbahagyni, attól h szeretjük egymást ez majd csak nehezebb lesz, mert ebből én nem fogok engedni. Nagyon elgondolkodott, megölelt és végül beadta a derekát :D

De aztán valószínű szakítunk, mert nemrég mérgemben azt mondtam neki valamire hogy nem érdekel a vallása..erre megsértődött.

Probléma még hogy én szoktam vitázni, nálam nem jelent túl sokat ha kettőnknek nem egyezik a véleményünk, megbeszéljük. Ő már attól boldogtalan ha mérges vagyok. Valahogy ha nem tesz boldoggá nem érzi férfinak magát és attól szomorú. Nagyon érzékeny a véleményemre, a dicséretre és a szidásra is.

Szex...mindig le kell zuhanyoznia utána, ezzel engem nagyon kiakaszt, de szerencsére már sokat javult. Most már nem szalad rögtön, néha nem is megy...jahh nem akar kinyalni. Nem akarja ő sem az orált, mert náluk tilos. De azért persze imádja, néha nem bírja ki és akkor azt mondja h nem akarja h mérges legyek, szeretné ha csinálnám :D még vhogy a nyalásra is rá kellene vennem.

A szüleim úgy egy hétig nem beszélt velem amikor elmondtam, nagyon kiakadtak. A barátok örültek h boldogok vagyunk (voltunk). Ő egyedül van.

Ami még, bár ez nem tudom ebből fakad-e de nem jön velem moziba, mert az gyerekeknek való (!)

Nem egyszerű, kevés embernek való, csak annak aki a másik mellett megőrzi az identitását.

2018. máj. 16. 23:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nálunk volt közös nyelv, nem volt gáz, sokszor szavak nélkül is ért.
2018. máj. 16. 23:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, neked pont nem valo egy ennyire "vegyes" kapcsolat :'))).
2018. máj. 16. 23:27
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

A muszlimokkal vigyázni kell mert ha közös gyerek van es az betölti a 4-5 évet, el is viszik.

Két ismerősöm is igy járt.

Amugy a fő problémát az okozhatja ha oké hogy a közös nyelven beszéltek, de az idegennyelvi kapcsolati hálojárol annyit tudsz csak amit elmond. Van egy teljesen ismeretlen arca amivel ugy játszik ahogy akar.

2018. máj. 17. 00:19
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Igaz hogy ő sem érti a magyart, de amig egy magyar szerelmes magyar háttere olyan egyszerű mint egy faék, addig egy pl töröké, olaszé, oroszé, spanyol, portugál nagyon nem.

A belgák, csehek, románok még ki is számithatoak.

2018. máj. 17. 00:23
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Párom svéd, annyira nagy kultúrális vagy társadalmi különbségek nincsenek szerencsére. A nyelv ami problémás volt a családjaink miatt. Mi jól megértjük egymást angolul, viszont az én családomban alig van aki tanult volna angolul az ő családja meg elég törve beszéli. Tanuljuk egymást anyanyelvét, de még nem állunk túl jól, úgyhogy vicces amikor egymás családjával próbálunk beszélgetni. :) Manchesterben élünk jelenleg, de a párom munkája határozott időre szól, amikor lejár szeretne visszaköltözni Svédországba. Mivel az a terv hogy megyek vele én is ezért jobban ráfeküdtem a nyelvtanulásra és remélhetőleg legalább én megtanulok svédül, mert neki a magyarral rendesen meggyűlik a baja.

Amúgy jól kezelik a családjaink, nálam volt azért aki tett gonosz megjegyzéseket, de többnyire nincs ilyen szempontból gond. Mint írtam a nyelven kívül nincs akkora nagy különbség, ha hazaállítottam volna egy török, kínai, indiai stb pasival azért lett volna bőven probléma hogy elfogadják.

2018. máj. 17. 00:48
 8/15 anonim ***** válasza:
ferjem német, semmi probléma, en perfekt német vagyok.
2018. máj. 17. 03:17
 9/15 anonim ***** válasza:
ferjem német, semmi probléma, en perfekt német vagyok. ő tud magyarul annnyit, hogy igen nem koszonom, szeretlek
2018. máj. 17. 03:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem anno spanyol pasim volt,egy rövid ideig.Azt megkaptam veszekedés alkalmával,hogy pocsék a nyelvtanom.

Meg amikor először akart nyilvánosan taperolni az anyaországában,elvettem a kezét,miközben ott ez tök normális(Gran Canarián tényleg simán egymás valagát fogdossák a párok és senkit nem érdekel).

Az biztos,hogy nem vitt haza,mert ki akarta várni a bűvös "fél évet",ami előtt a spanyolok haverokat se hoznak fel a lakásra,ha az külföldi,nem,hogy még komolyabb csajt/pasit.Szóval nem divat hazahozni egymást bemutatni 1-2 héten belül.

Na meg soha nem fikázta a kinézetemet,ami az elődeiről nem nagyon mondható el,vagy csak előtte bunkókat vonzottam be,nem tudom.Ott úgy vannak vele,hogy maguk miatt adnak magukra,nem más miatt.

2018. máj. 17. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!