Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a férjem ne legyen ilyen féltékeny?
Segítsetek!
12 éve vagyunk együtt a férjemmel, ő volt az életemben az első minden téren. Mikor megismerkedtünk barátkozó tipus voltam szóval mondhatom hogy közvetlen, de tudtam hol a határ. Sosem csaltam meg. Van egy 9éves kislányunk is. A gondom az hogy nem mehetek dolgozni, senkire nem nézhetek rá, nem beszélgethetek senkivel és ez családon belülre is vonatkozik (sógor, após).
Jelenleg ugy nyugszik le egy kicsit ha megesküszöm minden nap h betartottam a szabályait és nem voltam hűtlen. Kegyetlen egy szar érzés hogy akit szeretünk az nem lássa meg hogy minden nap arra törekedik a másik h egy boldog családot alkossunk. Ha kimondom amit gondolok azt vágja a fejemhez hogy ebbe a házasságban én vagyok az ember. Ugy érzem nő létemre nem szolhatok semmit kussban kellene élnem életem végéig. Külföldön dolgozott azt állitsa az alatt az idő alatt is negcsaltam stb. Nagyon elkeserítő ez az egész. Mit tegyek?? Elhagyni nem akarom, hiszen szeretem mert vannak boldog pillanatok.
Dehogynem tud, pontosan tisztában van vele, hogy a kedves férjed mit művel.
És ha valaha kapcsolata lesz, akkor 99%, hogy egy agresszív állathoz fog kötődni, akivel szemben szava nem lehet, és ugyanolyan undorító megalkuvó lesz, mint te.
Így kell jól elcs.szni egy gyereket, többek között.
Ne bántsátok a kérdezőt, mert valószínűleg ő is a saját lelki sebei miatt választotta ezt, illetve marad ebben a kapcsolatban. Ha éretten tudna erről gondolkodni,akkor már rég nem lenne ebben a méltatlan helyzetben.
A válaszok jók voltak, menekülnöd kellene, de valószínűleg nem fogsz. Szerintem menj el pszichológushoz (előre borítékolom, hogy NAGYON fogja ellenezni, mert nem akarja, hogy valaki ráébresszen, hogy ez a helyzet tarthatatlan) és dolgozz magadon. Őt ugyanis nem fogod tudni megváltoztatni és ő sem akar megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!