A férjem féltékeny a főnökömre. Hogyan lehet ezt megoldani?
Nemrég kaptam munkát és áldom az eget, hogy egy nagyon normális főnököt fogtam ki. Kulturált, tartja az illendő két lépés távolságot, rettentő diplomatikus (az a típus, aki úgy küld el a fenébe, hogy várod, hogy indulhass).
Tény, jóképű, de tényleg az égvilágon semmi nincs a munkakapcsolaton kívül közöttünk. Még csak nem is bizalmas a viszonyunk.
A férjem, miután megkaptam a visszajelzést, hogy felvettek, kíváncsiságból rákeresett egy közösségi oldalon és a fényképnél borult a bili.
Nem a hisztériás féltékenységről van szó, hanem a néha odaszúrt célzásokról.
Eddig nem volt ilyen, ezért értetlenül állok a helyzet előtt.
Szerintem ez aranyos és örülj neki! (Persze egészen addig, amíg nem viszi túlzásba)
Én a helyedben nem foglalkoznék vele, ha magyarázkodsz, bizonygatod hogy "csak a főnököm, nem is tetszik, csak munkakapcsolat stb." csak ellentétes hatást váltasz ki.
Mellékesen megjegyzem az én párom soha nem volt féltékeny, ha lett volna oka rá akkor sem. Sokáig úgy éreztem nem is érdeklem igazán, aztán beletörődtem, hogy ilyen típus.
Nekem nagyon jól esne az, ami neked probléma. (Ismétlem egészséges mértékig)
Talán ezt csinálnám: Hozzábújnék páromhoz, mosolyogva adnék neki egy csókot és ennyit mondanék: "Te féltékeny vagy? Ez nagyon édes!"
Erre úgyis azt válaszolná, hogy "dehogy is"..és hanyagolná a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!