Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy a férjem ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy a férjem ne legyen ilyen féltékeny?

Figyelt kérdés

Segítsetek!

12 éve vagyunk együtt a férjemmel, ő volt az életemben az első minden téren. Mikor megismerkedtünk barátkozó tipus voltam szóval mondhatom hogy közvetlen, de tudtam hol a határ. Sosem csaltam meg. Van egy 9éves kislányunk is. A gondom az hogy nem mehetek dolgozni, senkire nem nézhetek rá, nem beszélgethetek senkivel és ez családon belülre is vonatkozik (sógor, após).

Jelenleg ugy nyugszik le egy kicsit ha megesküszöm minden nap h betartottam a szabályait és nem voltam hűtlen. Kegyetlen egy szar érzés hogy akit szeretünk az nem lássa meg hogy minden nap arra törekedik a másik h egy boldog családot alkossunk. Ha kimondom amit gondolok azt vágja a fejemhez hogy ebbe a házasságban én vagyok az ember. Ugy érzem nő létemre nem szolhatok semmit kussban kellene élnem életem végéig. Külföldön dolgozott azt állitsa az alatt az idő alatt is negcsaltam stb. Nagyon elkeserítő ez az egész. Mit tegyek?? Elhagyni nem akarom, hiszen szeretem mert vannak boldog pillanatok.

2018. jún. 7. 09:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A lányom kitűnő. Én tudom milyen mikor gyerekként szar az életed. Ezt sose adnám vagy mutatnám neki. Nem félénk. Sőt boldog gyerek.
2018. jún. 7. 10:46
 12/24 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy most nem tud semmit a kislányod, de majd megtudja 16 évesen, aztán nem fogod érteni huszonévesen miért fél a férfiaktól. Ne a pillanatban gondolkodj.
2018. jún. 7. 11:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy semmit nem jelent a gyerek lelkivilágára nézve, hogy kitűnő. Nekem volt olyan osztálytársam aki azért volt kitűnő, mert az apja verte ha rossz jegyet kapott. Valószínűleg lélekben ő is teljesen egészséges volt (szarkazmus)

Hagyd ott a férjed, az lesz a jobb neked is és a lányodnak is. Az meg nonszensz, hogy a gyerek nem érzékel semmit. Dehogynem, elejtett szavak, feszültség, a közted és a kortársak szülei közti különbség. Már egy óvodásnak feltűnik az, hogy míg pistike, katika stb anyja dolgozik, néha átjönnek a barátnők vagy anyu elmegy kávézni velük addig te otthon gubbasztasz és semmit nem csinálsz magad miatt.

2018. jún. 7. 11:15
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Komolyan azt hiszed, nem tud erről a lányod? Hogy nem érez ebből semmit? Akkor vagy nagyon ügyesen hazudsz magadnak, vagy nagyon ostoba vagy. Nem tudom hogyan nevezheted egyáltalán anyának magad, ha az undorító féreg férjed miatt hajlandó vagy a gyereked lelkivilágát egy életre elceszni, megtanítani neki ezt a beteg kapcsolati mintát és arra tanítani, hogy ő is áldozat legyen.. Gratulálok. A hozzád hasonló szülőkre szokták rácsukni az ajtót a fejnőtt gyerekek - teljes joggal. A saját életed simán elcseszheted egy ilyen f-sz miatt, meg nevetséges pár boldog pillanat miatt, de ha elvileg szereted a gyereked, akkor viselkedj is úgy.
2018. jún. 7. 11:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

"Vajon miért szeretünk bele mindig hasonló karakterű emberekbe? Ezt sokan úgy fejezik ki: 'Hihetetlen, hogy én mindig ezeket a pasikat vagy csajokat vonzom be!' Zseniális tudattalan érzékkel választjuk ki azokat, akikkel aztán végig tudjuk élni ugyanazokat a hiányokkal és sérelmekkel teli helyzeteket, amelyekből még nem gyógyultunk ki. Ebben nincs semmi misztikum, hiszen a sebzett ember gyerekkorától kezdve megtanult ráhangolódni az apukájára vagy anyukájára, aki föltehetően maga is hiánymotivált volt, adott esetben szenvedélybeteg vagy társfüggő. Csalhatatlanul szúrja ki tehát ezeket az embereket, és számára ők lesznek vonzóak, mert ismerősek, és már megtanult velük élni. Ezt úgy szokták kifejezni: az eszemmel tudom, hogy azzal a másikkal jobban járnék, de nem tudok belé szerelmes lenni. Ő viszont elemi szinten vonz, bár nem értem, miért, hiszen katasztrofális választás. Nem arról van szó azonban, hogy az ilyen illető peches és szerencsétlen, hanem arról, hogy sebzett, és ez a vonzalmaira is kiterjed."

Pál Feri: A magánytól az összetartozásig

2018. jún. 7. 12:07
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2018. jún. 7. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt hiszed, hogy attól, hogy kitűnő minden rendben van, nagyon nagyot tévedsz. Hetedikes koromig kitűnő voltam, aztán tinikoromban leromlottak a jegyeim, és gimiben egyszer majdnem meg is buktam. Mindezt azért, mert a suliban is kiközösítettek, és a családi hátterem is rossz volt. Nekem jobb lett volna, ha elválnak a szüleim, nem pedig azt kell látnom felnőve, hogy anyám szünet nélkül manipulálja apámat (mert igen, egy nő is lehet a bántalmazó fél egy kapcsolatban). Engem is megpróbált elkezdeni irányítani, amikor tini lettem, de nem hagytam magam, és bár ráment a kapcsolatom vele, nagyon örülök, hogy nem "hódoltam be" neki. Egyébként a gyerekek tényleg megérzik azt is, amit megpróbálsz titkolni előlük, szóval ha azzal áltatod magad, hogy a gyerekednek jobb így, nagyon rossz szülő vagy, és sokkal több kárt okozol hosszú távon, mintha elválnál.
2018. jún. 7. 13:02
 18/24 A kérdező kommentje:
Ebből a lányomat kihagynám.a vitákat általában sms, telefonban szoktuk lerendezni.... Ha pedig a lány itthon van akkor ugy rendezzük le h ne vegyen észre semmit. Mama elviszi és kész. Ne kövezettek le, hiszen nem vagyok hülye. Sosem basznám el a gyerek jövőjét holmi apa anya harc miatt. egy kérdést tettem fel hogy mi lenne a legjobb. Nem mondom h nem vagyok hibás hisz mindenhez két ember kell. Itt a fontos rész a féltékenység volt amin szeretnék változtatni. Tudom milyen a szar gyerekkor. Ezt nem vitatom.és nem is részletezem. Olyan emberek véleményére voltam csak kiváncsi akik hasonló cipőben jártak esetleg járnak és van megoldás. Nincs bántalmazás,sosem ütött meg. Csak van ez a rögeszme h netalántán hazudok, megcsalom e, beszélgetek e a háta mögött valakivel és ezt szo nélkül nem birom ki h ne ugassam le. Ilyenkor van az h támadok mert talán igaza van......
2018. jún. 7. 13:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom te még mindig nem érted a lényeget.

A gyerek nem abból tudja mi zajlik körülötte amit hall vagy lát. Ennél sokkal kifinomultabb érzékei vannak amik felnőtt korra már nincsenek meg. ÉRZI!! A metakommunikációból, ahogy viselkedsz, ahogy mozogsz ahogy a párod hozzád ér. Mindent tud anélkül hogy hallana látna. Nem tudatosan hanem ÖSZTÖNÖSEN. Ez sokkal rosszabb.

A párod nem csupán féltékeny. Birtokol, agresszív, bántalmazó. Kialakított egy függőséget benned, ne tudj nélküle létezni. Ezt te nem látod mert benne vagy.

A személyiségén nem fogsz tudni változtatni. Ha nagyon akar akkor meg tud változni egy-két hétre, de nem többre.

2018. jún. 7. 13:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az, aki hasonló cipőben járt, mint te. Ójajj, hányszor, de hányszor megígérte, hogy visszavesz a féltékenységéből... Nem változott. Ahányszor pittyant a telefonom, már azt leste, hogy kivel írogatok. A pasi barátaimat elmarta mellőlem, sőt, a nőket is. Csak az ő barátai voltak szent emberek, de velük is csak okosan, mert az egyiknek biztosan tetszem! Én nem mehettem el szórakozni nélküle, ő titokban eljárt nélkülem! Ez az élet kell neked? Úgy látom igen! Eddig minden vélemény egyezett, de te felvetted a szemellenzőt: márpedigmegtudésmegfogváltozniazénférjemURAM! Elárulom neked: nem fog! Minek is tetted fel a kérdést?
2018. jún. 7. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!