Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így a normális?
Szerintetek az normális , hogy párom a kicsi gyereke születésnapját . A volt párjával ünnepli egésznap ? ( már a gyerek születése elött szétmentek )
Mit ért a gyerek az egészböl ? Mi szükség van akkor rám ? Nem az lenne normális hogy anya megünnepelte már a családjával és velem is megünnepelné apuka a gyerekkel együtt ? Hisz én vagyok a családja elvileg , így képzeli a jövőjét velem. Én nyitott lennék a gyerek felé . Mégse akar bevonni . Akkor kérdem én mi szükség rám ?
az a gyerek nem tőled van, neked a pasihoz van közöd és nem a gyerekhez
a gyerek miatt volt ott, nem az asszony miatt, ne féltékenykedj
láttam már itt olyan kérdést ahol meg az volt a gondja a nőnek, hogy "neki miért kell foglalkoznia a párja gyerekével aki a volt feleségétől van?"
nem vagyunk egyformák, lehet a párod úgy gondolja, hogy téged terhelne a gyerek
attól még szerethet téged és tervezhet veled, mert van egy gyereke, akit szintén szeret és fontos neki
Még kicsi, nem engedi az anyja stb .. amugyis egy szálka vagyok a nő szemében ..
Direkt nem engedi szerintem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!