Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szakáccsal komoly párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakáccsal komoly párkapcsolatban/házasságban álló hölgyektől kérdezném, ők mivel akadályozzák meg, hogy párjuk szakmája befolyásolja a kapcsolatukat?

Figyelt kérdés

A párom még csak most állt munkába hivatásos szakácsként, de aggódik, hogy a sok baljós és egyenesen pesszimista beszámolóhoz hasonlóan nálunk is megkavarja a dolgokat (a sok távolléttől kezdve a negatív tulajdonságok felvételéig/felerősödéséig), de már a gyerekvállalás gondolata sem kérdés tárgya, és mindenáron szeretném életben tartani kapcsolatunk, majd családunkat. Tudom, hogy végtelen türelem és megértés szükséges, de kérhetnék esetleg pár beszámolót arról, hogy ki hogyan birkózik meg ezzel az állapottal? Komoly szándékú barátnők és gyermekes anyák skáláján bárki véleményét és tanácsát szívesen fogadnám.

Ui.: a szétmenés nem opció

2018. máj. 29. 13:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Apám 30+ éve szakács, hiába imádják egymást anyummal csak így jellemzi anya az egészet "Társas magány".
2018. máj. 29. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Aki munkajat hivatasnak tekinti az nem stresszel

Szerinted ha szakacs stresszel mint mindjon az akinek eletek vannak a kezebe ?

2018. máj. 29. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

Úristen! És akkor én orvosként mit mondjak?! Pedig még csak rezidens vagyok, mi lesz ha specializálódtam?

Megnehezití a kapcsolatomat, de minden megoldható ha két ember igazán szereti egymást...

Az unokatesóm utasszállitó pilóta, na neki valóban nehéz dolga van.

De egy szakácsnak?

Nehéznek biztos nehéz, de a kapcsolatokat leginkább megnehezitő szakmák 50%-ába sem kerülne be...

2018. máj. 29. 17:00
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Szakács voltam. Nő.

Én életet akartam, nem napi 14-16 órát dolgozni, heti 1, vagy 2 szabadnappal.

Rendes, kiszámítható jövedelemmel, munkanapokkal, nyugdíjalappal, kevesebb stresszel, kevesebb lemondással. Családot akartam, nőnek lenni és maradni.

Váltottam. Sosem bántam meg. Most pedagógus vagyok. Imádom.

2018. máj. 29. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

El tudom kepzelni

Stressz a konyhan

Ur isten 3 percet kesik a kaja

Ur isten nem hoztak a szallitok a hamburgert

Ugye te sem gondolod komolyan ??

2018. máj. 29. 18:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"és mindenáron szeretném életben tartani kapcsolatunk, majd családunkat"

Nem neked kell életben tartani. Ez kettőtök dolga. Ha a párod is akarja, és nemcsak szavak szintjén, hanem tesz is érte, akkor szerintem működhet.

2018. máj. 29. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!