Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem megfulladok ebbe a kapcsolatba. Kicsit hosszú.
2 és fél éve vagyunk együtt a párommal, nagy szerelemnek indult, viszont egy idő után kibukott hogy eléggé betegesen féltékeny.
Példák :
- Találtam otthon egy karkötőt, mutattam neki nézd mit találtam, erre féltékenységi rohamot kapott és elkezdett velem kiabálni hogy mondjam meg kitől kaptam ezt a karkötőt mert ő nem hiszi el hogy csakúgy takarítás közben találhattam egyet biztos megcsalom
- Volt rá példa hogy amíg kimentem fürdeni vagy wc re a Messenger üzeneteimet olvasta
- Mindennap nézi a Facebook adatlapom hány ismerősöm van, ha csak 1el is megnövekszik a szám egyből rám áll ki az, honnan ismerem..
- 7 hónapja dolgozom egy cégnél, tegnap mentem el először a HAVI csapatépítőre, mondtam neki 11kor elindulok haza (nem élünk együtt egyébként) de végül nem 11 hanem fél 12 lett belőle mert 11re még nem ittam meg a koktélom/söröm gondoltam nem hagyom ott.
Ma meg írja hogy ne is találkozzunk hétvégén meg ha állandóan ezt fogom csinálni hogy FÉL ÓRÁVAL később indulok el mint amit mondtam ne számítsak rá hosszú távon
És tényleg barátnőimre is féltékeny, mindenkire aki él és mozog a környezetemben, mindenből azt hozza ki hogy én biztos megakarom csalni és nem szeretem őt. Rengetegszer mondtam neki hogy nem egészséges amit leművel és próbáljon változtatni.
Nemtudom az minden számít hogy én vagyok az első barátnője, 24 éves volt mikor összejöttünk.
Ti mit tennének / Hogy kezelnétek ezt?
20N
Próbáld megbeszélni vele. Ha utána sem fejezi be, akkor szakíts vele. Én is ilyen voltam, nem ennyire de nagyon féltékeny voltam nekünk sikerült megbeszélni.
22/F
Nagyon ragaszkodó vagyok, de ezt a srácot még énis ott hagynám.
Próbálj meg vele leülni, megbeszélni ezeket a dolgokat. Elmondani neki, hogy téged mennyire zavar ez a viselkedése. Ha nem fog változni ezek után sem akkor szerintem teis tudod, hogy később sem fog és csak tovább fulldokolnál.
23L
Kuka, ezen nincs mit "megbeszélni" - talán valami lélekgyógyász tud rajta segíteni, hosszú évek alatt.
"Nagy szerelemnek indult" -de ez már szimpán birtoklás, ha hagyod.
Ne hagyd!
38 éves férfi vagyok.
Aki állandóan gyanakszik rád, az nem szeret, csak birtokolni akar, mint egy tárgyat. Annak csak egy darab hús vagy, amit megszerzett, és őrzi, mert azt hiszi, különben valaki más visz el. Azaz nem hisz benne, hogy te szereted annyira, hogy hűséges maradj hozzá az ő őrzése nélkül. Ebből előbb-utóbb az lesz, hogy elkezd verni, rendszeresen ordítozni veled, és végül bemagyarázza magának, hogy úgyis hűtlen vagy, tehát ő se lesz hűséges. Orrba szájba fog csalni, de te már a boltba se mehetsz ki egyedül, erényöv nélkül. Egy ilyen állatot szerintem nagyon sürgősen hagyj el.
Nekem volt két hasonló barátnőm, állandóan féltékenyek voltak, meg akarták tiltani vagy ügyesen elfojtani a kapcsolataimat minden nőismerősömmel, aztán mindenki mással is, napi rendszerességgel előfordultak a hisztik, az ellenőrizgetések, és már semmi másról nem szólt az együttlétünk. Mindkettőt elhagytam. A zsarnokságot és a lelki terrort nem tolerálom. Utólag derült ki, hogy épp ez a két nő csalt meg több alkalommal is, szóval magukból indultak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!