Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menekültetek már bele rögtön egy új kapcsolatba hosszú, komoly kapcsolatot után?
Inkább szexkapcsolatba.
Vmiért úgy éreztem, hogy 4 év kötöttség után végre élni akarok. Mondjuk én már nem voltam szerelmes az akkori páromba, szóval nem volt nehéz túltenni magam rajta.
Igen..
probaltam.. de aztan rajottem h nemjo massal.. es vissza mentem paromhoz mert rajottem csak ot szeretem es o is csak engem ..
es most varjuk elso gyermekunket aki kisfiu lesz es ha minden jol megy 4 het mulva mar foghatjuk a karjainkban! :)
Igen 3 év után szinte rögtön várakozás nélkül (sajnos elég gáz is volt a kapcsolat de ennek ellenére mégis éreztem valami szeretetet)
A kapcsolatnak igy teljesen vége lett, az új kapcsolat nagyon jó volt, nehezen léptem túl de sikerült (ehhez kellett nekem a másik) Azóta összeházasodtunk és gyereket várunk. Szerencsésen alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!