Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom ezt valaha szokni?
Ahol nincs probléma, oda generálunk egyet, ugye?
Mégis mit gondoltál? Hogy majd soha nem fog rájuk nézni?
Szerintem te egyáltalán nem gondoltál bele, hogy ez neked lelkiekben hogy fog esni.
Én ezért nem kezdenék soha olyan emberrel, akinek van gyereke és nem tőlem, mert ismerem magam és tudom, hogy ezzel nem birkóznék meg.
Én a szakítást javaslom, bocsi, mert ez neked nehéz és nem fogod magad túl tenni ezen. Mind a kettőtök életét ez meg fogja mérgezni.
Te nem senki vagy neki, Te vagy a párja. Ő pedig amikor elmegy akkor az exhez megy, hanem a gyerekéhez. És bizony Te választottad őt, ezeknek tudatában.
Szerintem ha jobban elfogadnád a helyzetet nagyon megkönnyítenéd kettőtök helyzetét. És néha akár együtt is mehetnétek a gyerekéhez. Vagy ő jönne hozzátok, attól függ mennyi idős. És az, hogy ugrik ha baj van a gyerekkel...nem tudom a konkrét dolgokat amikért rögtön ugrik de..ha saját gyereketek lesz ott is azt szeretnéd, hogy ugorjon ha kell, nem igaz? Mármost neki ez a gyerek is sajátja.
Neked kell ezt elfogadnod, szerintem bár azt mondod elfogadtad de nem igazán ezt érzem. Valahol ez Téged zavar. Ha egymással akartok élni ezt meg kell értened.
Nem tudom mióta vagytok együtt,de ha nagymamázás van,akkor te nem mehetsz?
Egyébként nem tudom,hogy meg tudod-e szokni,de ha úgy érzed,hogy nem akkor még most lépjél ki a kapcsolatból.
Lépjél ki, nem lesz jobb.
Alapszabály: Gyerekes pasival SOHA!!!!
Nem,te nem fogadtad el.
Az en exem uj noje se tudja elfogani,hogy van 2 gyereke tolem.
Igy bizony neha beszelunk telefonon,vagy epp felugrik alairni,megbeszelni ezt-azt.
Mar naluknis van 2 gyerek,es a csaj latvanyosan kulonbseget tesz abgyerekek kozott.mindog hisztizik ha az apjuk a nagyoknak akar venni valaki,de a kicsiknek mindent lehet....
5 eve vannak egyutt,de mara olyan szinten romlott meg emiatt a kapcsolatuk,hogy csak elnek egymas mellett.
Mondjuk az elejetol eleg unszimpi volt a csaj,nem csak nekem,exem egesz csaladjanak.en joban vagyok veluk,foleg a hugaval.sokszor mesel a csajrol olyan dolgokat,hogy csak lesek.
Fogalmam nincs az ilyen ember minek kezd gyerekessel....???
Az en parom tenyleg elfogadta a fiaimat.nalunk is van mar 1 kozos gyerkoc de nem tesz kulonbseget.a volt ferjemmel sincs semmi baja.siman beszelgetnek is mikor fellep valamiert az exem.
Szerintem a nok nehezebben fogadjak el ezt a helyzetet.
az értékrended elég gáz, és hozzá még önző is vagy.
a pasid jó apa, az értékpreferenciájában a gyereke prioritást élvez, igyekszik elég jó apa lenni, helytállni, áldozatokat hoz.
ez az én szememben vonzó és becsülendő.
neki a gyereke kell az első legyen, ez felülír mindent, azért nem tudod, mert még nincs gyereked.
szerintem te féltékeny vagy az exére, a gyerekére, mindenkire.
ahelyett, hogy támogatnád, hogy meg tudjon felelni a szerepeinek, még arra is kell szerencsétlennek figyelnie, hogy ne előtted telefonáljon nekik, meg ha elutazik, nézni a duzzogásodat.
iszonyatosan egocentrikus csaj vagy.
csak te, csak te... ahelyett hogy értékelnéd, hogy a párodra számíthat a volt családja, mert ez azt jelenti, hogy rendes ember.
abban viszont nem vagyok biztos, hogy olyan jól járt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!