Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok, ha a párotok egy veszekedés miatt kizárna titeket az erkélyre egész éjszakára, ráadásul meztelenül, és csak hajnalban engedne be? 23/F

Figyelt kérdés
azóta nem szóltunk egymáshoz, de annyira ledöbbentem rajta, h nem is tudtam. még h 1 órára azt mondom ok de hogy szemrebbenés nélkül tűri h ott dörömbölök. persze feltűnést meg nem akartam kelteni mivelhogy kínos lett volna, az erkély meg egy hülye franciaerkély, még egy szék sincs.
2018. máj. 23. 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Btk.

"Személyi szabadság megsértése

194. § (1) Aki mást személyi szabadságától megfoszt, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő"

2018. máj. 24. 08:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Betörném az ajtót vagy az ablakot, bemennék, és egy szó nélkül összecsomagolnék (vagy a saját, vagy az ő cuccait, attól függ, kié a lakás), és egyikünk elkotródna, többet meg nem beszélnék vele.

1 órára se ok.

2018. máj. 24. 10:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű nem úgy utalnék rá másnap egy kérdésben ezen az oldalon, hogy a párom.

Azonnal szakítottam volna.

2018. máj. 24. 14:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Betörtem volna az ajtót és azonnal kdobom a fenébe.
2018. máj. 24. 16:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Sztem tudod a választ.
2018. máj. 24. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Az a durva, hogy ezek után te még mindig a párodként hivatkozol rá. Hogy lenne már ez normális??? Ez egy bántalmazó kapcsolat. Jelentsd fel, már ha eddig még nem tetted volna meg...
2018. máj. 25. 09:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel személyi szabadság megsértéséért, az őrsön lesz egy jó napjuk a rendőröknek :D
2018. máj. 25. 10:47
 18/18 Röcsögei Péter ***** válasza:
48%
Feljelenteném. De vajon te mit csináltál vele, mielőtt ezt tette? Ha te bántottad,vagy akartad, akkor is ő is büntethető lenne, meg te is. Még a betörőt sem szabad korlátozni a szabadságában csak úgy. Én a barátnőmet a lakásból zártam ki, de volt hol aludnia. 3-kor kelek, ne jöjjön haza sorozatban este 11-kor, aztán mosogat, meg fürdik még, én meg belealszom másnap a gépbe és feldarál. 3x nyugodt hangon beszéltem vele erről, utána kizártam. Másnap a cuccait segítettem összeszedni, és többé nem láttam. Engem ne kóstolgasson senki, csak mert jóindulatúan közeledek másokhoz, és ezért naivnak, irányíthatónak, együgyűnek tűnök. Érdemes a szavaimat betűnként értelmezni, mert pont azt mondom, amit gondolok is, nem túlzok, se nem szépítek.
2018. jún. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!