Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van még esélyem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van még esélyem? Adjak neki időt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is szeretném ide belinkelni az előzmény kérdésemet! https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ma végre sikerült beszélnem a barátnőmmel!

Az itt leírtakból okulván tényleg belátom,hogy egy gyerekes hülye voltam.Ezt elmondtam a barátnőmnek,őszintén bocsánatot kérve,felelősséget vállalván a tetteimért,és tényleg mindent megbántam amit tettem.

Sajnos őt ez nem hatotta meg,továbbra is azt mondja,hogy hisz is meg nem is abban,hogy megváltozom.

Azt mondja,hogy neki most jó így,hogy egy kicsit egyedül van,és szeretne egy kicsit kikapcsolódni.

Viszont azt nem értem,hogy ha ő lezárt volna velem mindent,akkor miért nem mondta azt hogy végleg hagyjam békén,és miért nem dobott ki a cuccaimmal együtt?

Én elmondtam neki,hogy mennyire szeretem,és hogy legyen szíves gondolja meg a kérdést,hogy adjunk egy esélyt még egymásnak!Persze a végén ő is azt mondta,hogy nagyon szeret engem,de viszont teljesen máshoz viszonyult hozzám,ahogy a kapcsolatunk alatt.

Szerintetek mit csináljak?Hagyjam békén egy darabig?Adjak neki időt,hogy ő is letisztázza magában,hogy mit szeretne? Esetleg egyáltalán lehet még ebből valami?

2018. máj. 22. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

"egy kicsit egyedül van,és szeretne egy kicsit kikapcsolódni."

Lehet, hogy valami másik pasassal alakulgat neki a dolog, vagy kavar, csak nem akarja a lelkedre kötni. Ezt csak azért mondom, hogy ne érjen hidegzuhanyként, ha netán kiderül,, hogy ilyen is van a háttérben.

Egyébként meg ha pitizel utána, úgy nem érsz el semmit. Most neked kell meghúzni a határt, ha akar, akkor majd visszajön, de legyél férfi, aki nem tűri a bohóckodását.

Persze nagyobb esély van rá, hogy már nem jön vissza, de akkor ez ennyit is ért, vagy ami nem megy tovább, azt nem szabad erőltetni. Persze nehéz túltennie magát az embernek, de idővel megy az is.

2018. máj. 22. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Az első egy nagy baromságot írt. Nőként sose állnék szóba olyannal, aki nem harcol értem, csak vár. Úgy venném, hogy nem is kellek neki igazán.

Megalázkodni nem kell, de nálam csak akkor érne el valamit, ha folyamatosan jönne, bizonyítván, hogy nem jó neki nélkülem.

2018. máj. 22. 18:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,ez most nekem nagyon jól esett!Viszont most én is szeretnék várni egy kicsit,nem pedig folyamatosan a nyakában lihegni,mert szerintem az sem a legjobb ötlet!
2018. máj. 22. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezen az oldalon miért gondolja mindenki azt, hogy ha valaki szakításban áll, az biztosan egy másik nő/pasi miatt van?

Adj neki egy kis időt, esetleg próbáld meglepni majd valamivel, valamilyen kreatív dologgal.

2018. máj. 23. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem is értem minek cirkuszoltál egy olyan pasi miatt akit a barátnőd magasról le**ar. Most komolyan volt értelme? Szerintem se add fel adj neki egy kis időt de ezek után valóban változz meg mert ez tényleg gáz hogy egy múltbéli dolog miatt hisztizel.
2018. jún. 15. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!