Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem nála?
Ha a barátnőmmel a 8. hónapban csúnyán összeveszünk hülyeségeken, időt kér, sírva szakít, és azt mondja szeret, de még nem tudja mi legyen, hogy megoldhatnánk a helyzetet, hogy ne különbözzünk meg mindig, aztán nem tartom be a szünetet amit kér, hanem ugyanúgy írok neki, és azt mondja nem szeret, csúnyán összeveszünk, elsírja magát, és azt mondja, hogy köszönöm hogy engem választottál, és elmegy..
Akkor van még esélyem nála?
Tudom, hogy szeret, elég durván összenőttünk és a jövőbe terveztünk, csak az elmúlt pár nap stresszes volt mindkettőnknek és ez lett belőle.
Adjak neki időt aztán keressem meg, vagy mit tegyek?
18/F 18/L
Jaaaa és.. itt a végén csúnyán kiosztottuk egymást minden eddigi hibáról és olyanokat mondtunk, hogy soha többet nem érdekelsz, nem látsz többet.
De igazábol ezt mérgemben mondtam, de ő ezt most komolyan gondolja.
Tiltottuk egymást, szám törölve.
Mennyi lenne az optimális idő, ami után keressem? Mennyi idő alatt ülepszik ez le egy lányban? Hogy a szép dolgok jussanak eszébe ha rám gondol, és ne az utolsó pár vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!