Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több munka, ezért kicsit elhanyagol? Nők, hogyan élitek ezt meg? Vagy a párotoktól akkor is meg kapjátok a teljes figyelmet amikor stresszesebb időszakot él?
Nos, én ilyen tekintetben kivételes eset vagyok, mert én nagyon jól elvagyok a magam kis világában. Nálam sosem volt az szakító ok, hogy nem engedem el sehova, vagy ha túlórázni kell akkor kiakadok. Én szeretem a magányt, és a kapcsolatokban is akkor éreztem jól magam, ha volt lehetőségem egyedül maradni.
Nem várom el, hogy mindig rám figyeljen, abajgasson.
3. Lehet félreértettél vagy én fogalmaztam rosszul.
Arra gondolok, hogy most több munka kicsit stresszesebb életmód és a mindennapi megszokott dolgok eltűnni látszanak 1-2 hete..
Meg kell tanulni kezelni és túllendülni az ilyen időszakon, mert nem csak munka miatt lesz stressz az életekben.
Mi úgy oldjuk meg, hogy mindig segítünk a másiknak könnyebbé tenni az életét a munkahelyen kívül.
Hány évesek vagytok? Együtt éltek?
Nekem azért rítt az exem, mert keveset túlóráztam és a legjobb barátnőjét tavaly jobb helyre vitte a palija.
Ezért beerősítettem túlóra fronton (3 hétig heti 4 napon tovább maradtam), így állítása szerint elhanyagoltam és ezért félrekefélt, ami szerinte természetesen szintén az én hibám!
Javasolta, hogy próbáljuk megerősíteni a kapcsolatunkat és nagylelkűen felajánlotta, hogy megbocsájt nekem, ha tényleg szép helyre megyünk nyaralni. A ledöbbenéstől belém fagyott a szó is, néztem rá, mint borjú az új kapura WTF!
Megkapom, persze, csak többet beszél a mhelyi problémákról - ami normális -, de nem hnyagol el, vagy ilyesmi :)
Szex van, csókok, ölelés, beszélgetések.
Az meg, hogy tovább dolgozik, hát előfordul, addig megnézek egy filmet, vagy sütök ezt-azt, hisz több a szabadidiőm.
29n (1,5 éve együtt élünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!