Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezhet ilyet? Egyáltalán hogy lehet összehasonlítani a két dolgot?
Végre megkaptam az álom munkám, ami azzal jár, hogy 3 napot vagyok távol hetente. A barátnőm azt hiszi, hogy elhagyom. Azt mondja, hogy egyedül hagyom a p*csába. Tudja nagyon jól, hogy nagyon fontos nekem ez a munka, erről álmodtam (Ő is ezt szeretné csinálni, csak nem jött össze még neki) és azt is nagyon jól tudja, hogy Ő nagyon fontos számomra.
Egyfolytában ezzel b*szogat, hogy biztos sokkal fontosabb nekem ez a munka mint Ő.
Ma reggel ezt kérdezte: "Amúgy elmondanád, hogy ez fontosabb-e neked, mint én? Őszintén."
Hogy lehet ilyet kérdezni? Hogy lehet összehasonlítani a két dolgot?
Én: 21/F Ő: 29/L
"kicsit gyerek komplexusos a barátnőd"
Nincs eloirva, hogy a nonek kell fiatalabbnak lenni.
Erdekes, ha egy 29 eves pasi van egy 21 eves lannyal, az nem gyerekes?
Kerdezo, irigyli, hogy neked sikerult, ami neki meg nem, de szeretne.
A kornak csak annyi jelentősége van,, hogy, ha valami gyerek iránti vágya van (van?), akkor neki eléggé last-minute jellegű kezd lenni a dolog, nyilván fél, hogy korod, sikerességed miatt esetleg elhagyod.
Meg hát szimplán irigy is, ami azért nem jó egy párkapcsolatban.
Őszintén mondd meg neki, hogy rossza kérdés, nincs rá értelmes válasz, összetartoztok, tehát a sikerben is... de, ha ilyen frusztrált dolgokkal bombáz, azt azért nehéz sokáig elviselni.
Hasonló helyzetben voltam, kétszer is csak idősebben és fele korkülönmbséggel.
Én csak a féltékenységet találtam magyarázatként.
A last-minute eléggé hibás hozzáállás volna. 40-50 évesen is szülnek lazán.
Kapcsolat elején 3 nap kiesés soknak tűnhet, főleg ha nagyon szerelmes az ember. Egyébként a távolság épp jó arra, hogy fennmaradjon a vágy, és késsen a megszokás.
Mondd el neki mit hallasz ki
szavaiból, mit érzel, de ne minősítsd ne hibáztasd és ne hárítsd rá mert attól bezárhar, támadásnak veszi és visszatámad.
Tudatokold ki finoman azaz derítsétek ki együtt fokozatosan mi a szükséglete a frusztrációja mögött (ezt az ember általában magával lapcsolatban sem látja tisztán).
Fejtsd fel saját szükségleteid és mondd el neki mit kérsz, hogy azok kielégüljenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!