Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezhet ilyet? Egyáltalán hogy lehet összehasonlítani a két dolgot?
Végre megkaptam az álom munkám, ami azzal jár, hogy 3 napot vagyok távol hetente. A barátnőm azt hiszi, hogy elhagyom. Azt mondja, hogy egyedül hagyom a p*csába. Tudja nagyon jól, hogy nagyon fontos nekem ez a munka, erről álmodtam (Ő is ezt szeretné csinálni, csak nem jött össze még neki) és azt is nagyon jól tudja, hogy Ő nagyon fontos számomra.
Egyfolytában ezzel b*szogat, hogy biztos sokkal fontosabb nekem ez a munka mint Ő.
Ma reggel ezt kérdezte: "Amúgy elmondanád, hogy ez fontosabb-e neked, mint én? Őszintén."
Hogy lehet ilyet kérdezni? Hogy lehet összehasonlítani a két dolgot?
Én: 21/F Ő: 29/L
5-ös. Hogy én +8 évvel idősebb nővel? :D :D :D
Feleségem van aki fiatalabb, de sebaj. Nekem még a velem egyidős nők sem jöttek be soha, nemhogy még az idősebb. Köszi, van anyukám, nem kell kettő. :D Abba meg még belegondolni is rossz lenne, ha most az oldalamon egy 52 éves nő figyelne be. Szóval nem hogy irigykedem, hanem kézzel-lábbal tiltakozom! :D
Vagy irigy, hogy te mész tudod csinálni, amit ő is szeretne és ő megragad ugyanott ahol eddig volt, vagy pedig ennyire ragaszkodó, nem bír három napot egyedül lenni felnőtt létére.
Egyik sem jobb a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!