Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem szerintem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazard213 kérdése:

A feleségem szerintem nem szeret. Valakiknek van tanácsa a számomra?

Figyelt kérdés

Ezt abból gondolom hogy mikor már haza ér a munkából a plafonon van. Állandóan feszült és sokszor rajtam akarja kitölteni. Ha mond valamit és én elsőre nem értek akkor felháborodva fennhangon válaszol vissza azon gondolkodom hogy el hagyom de szeretem és így nehéz bár az utóbbi időben egyre sűrűbben megfordul a fejemben ez a gondolat. Az az igazság hogy rám is átragasztja a feszültséget pusztán azzal hogy látom hogy ideges.

Ha megkérdezem mi a baja természetesen normálisan megértő módon próbálom ezt tenni flegmán oda dobja hogy semmi de ismerem annyira hogy tudjam hogy van valami baja. Ez gyakorlatilag rendszeres.

2018. máj. 22. 00:17
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez volt, hogy a feleség mindig a férjen vezette le a feszültséget. Igaz, a mai napig nem válltak el, csak külön költöztek. Meg itt a feleség háztartásbeli.
2018. máj. 22. 05:57
 42/46 anonim ***** válasza:

Sokan itt a szexre helyezik a hangsúlyt, hogy az lehet a baj. Csak az első 3 oldalt olvastam el.

Nő vagyok és azt gondolom, hogy biztos van benne valami, ugyanakkor nem kizárólag ez lehet a gond. Emiatt inkább a férfiak szoktak elmenni otthonról vagy hasonlóan viselkedni.

Egy barátnőm viselkedett hasonlóan a férjével, ott voltam náluk amikor történt hasonló szitu. A pasi semmit nem csinált, tök normális volt, épp mosogatott vagy valami hasonló, amikor bnőm valami mondvacsinált ok miatt nekiesett és csak mondta...mondta.... Nagyon kellemetlen volt.

Az is feltűnt, hogy a csaj folyton azt akarja, hogy legyen náluk valaki vendégségben, mindig meghívott valakit.

Aztán pár hónapon belül szétköltöztek mert a csaj beleszeretett egy kollégájába, ezért volt ilyen feszült. Azóta is együtt vannak, és elvált ettől a pasitól.

Nekem ez ugrott be elsőre amikor olvastalak, nem a szex.

37N

2018. máj. 22. 07:24
 43/46 anonim ***** válasza:

megnéznétek ezt?

https://www.youtube.com/watch?v=XR1MgbYvMLk

Szerintem szüksége van egy embernek, hogy néha egyedül legyen - naponta egy kicsit félóra-egy óra, kinek mi az igénye. Nagyon jó az, lecsitulnak a kavargások, amit munkahelyen, közlekedésben felvett, és jó nyugalom lesz a lelkében... Ezt biztosítsátok egymásnak. Haza ér a munkából - te addig sétálj, vagy máshol legyél egyedül. A plafonról magától leesik. Erről az igényről sokan nem tudnak és sokan szenvednek emiatt.

2018. máj. 22. 08:21
 44/46 mantis religiosa ***** válasza:

Így az életkora alapján, lehet mostanában kezd klimaxolni az asszony. Nem könnyű neki, és neked sem lesz az egy ideig, feltéve, hogy egyszer túl lesz rajta.

Minden esetre próbálj támasza/vigasza lenni, még ha nehéz is, és reménykedj, hogy a dolgok hamarosan visszatérnek a régi kerékvágásukba.

2018. máj. 22. 09:14
 45/46 anonim ***** válasza:
Van akinél hamar kezdődik a klimax.
2018. máj. 22. 09:16
 46/46 anonim ***** válasza:
Dehogy szeretem a kisbabás képeket, lol....te jó Isten. Brrrr.
2018. máj. 22. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!