Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem szerintem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazard213 kérdése:

A feleségem szerintem nem szeret. Valakiknek van tanácsa a számomra?

Figyelt kérdés

Ezt abból gondolom hogy mikor már haza ér a munkából a plafonon van. Állandóan feszült és sokszor rajtam akarja kitölteni. Ha mond valamit és én elsőre nem értek akkor felháborodva fennhangon válaszol vissza azon gondolkodom hogy el hagyom de szeretem és így nehéz bár az utóbbi időben egyre sűrűbben megfordul a fejemben ez a gondolat. Az az igazság hogy rám is átragasztja a feszültséget pusztán azzal hogy látom hogy ideges.

Ha megkérdezem mi a baja természetesen normálisan megértő módon próbálom ezt tenni flegmán oda dobja hogy semmi de ismerem annyira hogy tudjam hogy van valami baja. Ez gyakorlatilag rendszeres.

2018. máj. 22. 00:17
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

Nyilván nem vettem volna el ha azt érzem hogy nincs kötelék akkor hozzám sem jött volna

Ez sajnos idő közben alakult ki

2018. máj. 22. 01:40
 22/46 anonim ***** válasza:
96%

Mi lenne a tanácsunk? Leülsz vele és beszélsz. Ha kell minden nap rákezdesz, ha nem is akar meghallgatni, akár a falra hányt borsó. De te ne zavartasd magad. Tudni akarod szeret e még, mi lesz így veletek, és mit érez ő, amiért így viselkedik.

Ha nagyon nem megy, és nincs gyerek, úgy érzed már nem bírod tényleg lelkileg, akkor összecuccolsz magadnak és elmész. Megmondod neki, hogy el lehet gondolkodni akkor kettőtökről. Ezután úgyis megered a nyelve, és vagy helyre áll a béke, vagy válás lesz belőle.

A szex mániás emberekkel meg ne törődj itt, mintha egy nőnek csak annyi baja lehetne, hogy nem elégül ki rendesen. :D Agyrém, rossz pszichológustól vettetek leckéket, vagy nem volt még sok nőtök. Ezernyi egy dolog miatt lehet feszültnek, és idegesnek, feszültnek lenni. Az egyik a szex csak mind közül, elárulom. ;)

2018. máj. 22. 01:44
 23/46 anonim ***** válasza:
29%
23: Egy nőm se volt még, én vagyok a nő.:)
2018. máj. 22. 01:45
 24/46 anonim ***** válasza:
77%

És csak akkor voltál érzelmileg ki, mikor rossz volt a szex?

Azta, micsoda mázlista. :D Én is szeretnék ilyen príma életet.

2018. máj. 22. 01:52
 25/46 anonim ***** válasza:
47%
Szupi. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a félanalfabéta "párterapeuta" valójában micsoda.:D
2018. máj. 22. 01:52
 26/46 A kérdező kommentje:

Az az igazság hogy sok minden megfordult már a fejemben ezzel kapcsolatosan

Igyekeztem sokkal kedvesebb lenni romantikazni volt rá nem egyszer példa hohy egész egyszerűen lehurrogtam volt hogy megpróbáltam megbeszélni a dolgokat és volt hohy napokig egymáshoz sem szóltunk vagy csak én nem szóltam hozzá volt mikor mindegyik segített de csak ideiglenesen az az érzésem hogy hiába akarok bármit ha ő nem akarja csak mikor éppen bepánikol de belefáradtam abba hogy mindenfele stratégiákat eszeljek ki és hogy mindig én akarok kezdeni valamit magunkkal

2018. máj. 22. 01:53
 27/46 anonim ***** válasza:
35%

25: Nem, hanem elolvastuk azokat a dolgokat, amiket a Kérdező megosztott velünk, és AZ ALAPJÁN szemet szúrt nekünk ez a részlet. Ez volt az, amiben valami nem stimmelt számomra - és a többiek számára sem -, ahogyan beszél róla. És a visszakérdezésekkor ez megismétlődött többször.

Te vagy az, aki a külföldre költöző egyetlen gyereknél is kommentelsz?

Nagyon felületesen olvasol...

2018. máj. 22. 01:54
 28/46 anonim ***** válasza:
57%

27: ÉS mi lenne, ha legközelebb nem találnál ki előre semmit, hogy mit kéne együtt csinálnotok? Mert nekem úgy tűnik, hogy van a fejedben egy program, és azt végig akarod vinni, és amiatt vagy dühös, hogy ő éppen akkor nincsen ezekre a dolgokra ráhangolódva.

Hanem Te próbálnál őrá hangolódni, csak ülni és figyelni, és ha indítványoz valamit, akkor Te alkalmazkodnál hozzá?...

Pl. olvasd el Gary Chapmantől a Szerelem pszichológiája c. könyvet! Abban benne van a megoldás. ;)

2018. máj. 22. 01:59
 29/46 anonim ***** válasza:
82%

Nem a felületes olvasással van a probléma, és ne csinálj úgy mintha valakinek az írásából már tudnád, hogy az illető párjának mi a problémája. :D Igen, lehet igazad van, hogy valami szexuális jellegű dolog is van benne, de ezenkívül rengeteg más dolog is szerepet játszhat benne. ÉS leoltani itt egy ismeretlen embert, hogy fatökű és egy nőt se tud kielégíteni, (holott te magad nem feküdtél le vele) az nagyon erős.

A másik kérdéssel kapcsolatban pedig, nem egyenlő az értékrendünk, és nem hasonló a gondolkodásunk, de nekem szent a béke, nem vitázom többet. :D

2018. máj. 22. 02:03
 30/46 anonim ***** válasza:
18%

"ÉS leoltani itt egy ismeretlen embert, hogy fatökű és egy nőt se tud kielégíteni, (holott te magad nem feküdtél le vele) az nagyon erős."

Én nem is írtam ilyet. Mondom, hogy felületesen olvasol!

2018. máj. 22. 02:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!