Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szerintem nem szeret. Valakiknek van tanácsa a számomra?
Ezt abból gondolom hogy mikor már haza ér a munkából a plafonon van. Állandóan feszült és sokszor rajtam akarja kitölteni. Ha mond valamit és én elsőre nem értek akkor felháborodva fennhangon válaszol vissza azon gondolkodom hogy el hagyom de szeretem és így nehéz bár az utóbbi időben egyre sűrűbben megfordul a fejemben ez a gondolat. Az az igazság hogy rám is átragasztja a feszültséget pusztán azzal hogy látom hogy ideges.
Ha megkérdezem mi a baja természetesen normálisan megértő módon próbálom ezt tenni flegmán oda dobja hogy semmi de ismerem annyira hogy tudjam hogy van valami baja. Ez gyakorlatilag rendszeres.
Nem a rendszeresen van a hangsúly hanem azon hogy működik az az egy amiben biztos vagyok kettőnkkel kapcsolatban bár inkább dugás mint szeretkezés de jól láthatóan élvezi
Nekem nem a szex hiányzik és neki sem
Talán egész egyszerűen már csak testiség az egész kapcsolatunk csak ez rosszul érint ha a házasságomról van szó
Mert én nem csak azért vettem feleségül mert szexelni akarok valakivel
Azt bárkivel lehet
Hanem mert úgy gondoltam hogy társ lehet egy közös jövő kialakításában de jelen pillanatban és már jó idelye csak azt érzem hogy lakótársak vagyunk extrákkal
Ideges feleség gyártásának receptje: rendszeresen felajzani, de hoppon hagyni.
Én se akarnék elmenni sehova, mert minek, ha az ágyban van sokszorosan körmömre égett, sürgető, elintézetlen ügyem veled.
"Mert én nem csak azért vettem feleségül mert szexelni akarok valakivel
Azt bárkivel lehet"
Jézusmária!
Tényleg nagy az ágyban a gond...
És az agyban kezdődik a gond!
"inkább dugás mint szeretkezés de jól láthatóan élvezi"
Na, itt a hiba, mondom én. Élvezni lehet, hogy élvezi ezt is, de nem elég neki. Nincs köztetek lelki kapcsolat, és a szexuális kultúrád is nulla. Ráadásul ha magad is úgy írod le a házasságotokat, hogy "csak a testiségről szól", akkor mit csodálkozol, hogy már "nem szeret", ha még azt sem nyújtod neki rendesen?
Kedves 16. Válaszoló
Éppen erre irányul a kérdés
Ha figyeltél volna talán azt is kivetted volna a szavaimból hogy én pont a lelki köteléket hiányolom a házasságomból
Jól megállapítottad amit jónéhány sorban leírtam előtted de nem megállapításokra van szükségem hanem tanácsra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!