Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem szerintem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazard213 kérdése:

A feleségem szerintem nem szeret. Valakiknek van tanácsa a számomra?

Figyelt kérdés

Ezt abból gondolom hogy mikor már haza ér a munkából a plafonon van. Állandóan feszült és sokszor rajtam akarja kitölteni. Ha mond valamit és én elsőre nem értek akkor felháborodva fennhangon válaszol vissza azon gondolkodom hogy el hagyom de szeretem és így nehéz bár az utóbbi időben egyre sűrűbben megfordul a fejemben ez a gondolat. Az az igazság hogy rám is átragasztja a feszültséget pusztán azzal hogy látom hogy ideges.

Ha megkérdezem mi a baja természetesen normálisan megértő módon próbálom ezt tenni flegmán oda dobja hogy semmi de ismerem annyira hogy tudjam hogy van valami baja. Ez gyakorlatilag rendszeres.

2018. máj. 22. 00:17
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Nem a rendszeresen van a hangsúly hanem azon hogy működik az az egy amiben biztos vagyok kettőnkkel kapcsolatban bár inkább dugás mint szeretkezés de jól láthatóan élvezi

Nekem nem a szex hiányzik és neki sem

Talán egész egyszerűen már csak testiség az egész kapcsolatunk csak ez rosszul érint ha a házasságomról van szó

Mert én nem csak azért vettem feleségül mert szexelni akarok valakivel

Azt bárkivel lehet

Hanem mert úgy gondoltam hogy társ lehet egy közös jövő kialakításában de jelen pillanatban és már jó idelye csak azt érzem hogy lakótársak vagyunk extrákkal

2018. máj. 22. 01:13
 12/46 anonim ***** válasza:
39%

Ideges feleség gyártásának receptje: rendszeresen felajzani, de hoppon hagyni.

Én se akarnék elmenni sehova, mert minek, ha az ágyban van sokszorosan körmömre égett, sürgető, elintézetlen ügyem veled.

2018. máj. 22. 01:14
 13/46 anonim ***** válasza:
79%
Kérdezd meg, szeret-e. Persze nem biztos, hogy bevallja. Én is untam minden programot azzal a pasival, akit nem szerettem. De ő sose tudott kielégíteni szexben sem. Erről nem tehetett, nekem nem kellett volna belemenni a kapcsolatba. De az is lehet, hogy van valami sértettsége és attól még nagyon szeret, csak duzzog. A férjembe szerelmes voltam, de a meg ne oldott konfliktusok hasonló eredményre vezettek: nem akartam már vele semmilyen programot. De ha engem megkérdezett volna, őszintén megmondtam volna, ha nem szeretem. Hogy mi a bajom, azt sokszor nehezen szedte ki belőlem, mert iszonyat nehéz volt bizonyos dolgokat kimondani és úgy éreztem, felesleges is, mert nem lett volna szabad megtörténnie sem.
2018. máj. 22. 01:16
 14/46 anonim ***** válasza:
22%

"Mert én nem csak azért vettem feleségül mert szexelni akarok valakivel

Azt bárkivel lehet"

Jézusmária!

Tényleg nagy az ágyban a gond...

És az agyban kezdődik a gond!

2018. máj. 22. 01:16
 15/46 anonim ***** válasza:
44%

"inkább dugás mint szeretkezés de jól láthatóan élvezi"

Na, itt a hiba, mondom én. Élvezni lehet, hogy élvezi ezt is, de nem elég neki. Nincs köztetek lelki kapcsolat, és a szexuális kultúrád is nulla. Ráadásul ha magad is úgy írod le a házasságotokat, hogy "csak a testiségről szól", akkor mit csodálkozol, hogy már "nem szeret", ha még azt sem nyújtod neki rendesen?

2018. máj. 22. 01:18
 16/46 anonim ***** válasza:
24%
Hány évesek vagytok? hátha tudok segíteni, hasonló dologról halottam már.
2018. máj. 22. 01:22
 17/46 A kérdező kommentje:

Kedves 16. Válaszoló

Éppen erre irányul a kérdés

Ha figyeltél volna talán azt is kivetted volna a szavaimból hogy én pont a lelki köteléket hiányolom a házasságomból

Jól megállapítottad amit jónéhány sorban leírtam előtted de nem megállapításokra van szükségem hanem tanácsra

2018. máj. 22. 01:24
 18/46 anonim ***** válasza:
31%
Rendben ha nem írod le a korotokat így sajnos nem tudok segíteni egyébként pár terápiára szoktak járni hozzám.
2018. máj. 22. 01:29
 19/46 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg kedves 19 es válaszoló én 36 vagyok a -féleségem pedig 42 éves
2018. máj. 22. 01:31
 20/46 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, lelki kötelékre nem nagyon lehet tanácsot adni, mert ha nincs, akkor nincs. Ha összeházasodtatok anélkül, akkor az nem is csoda, hogy nem működik.
2018. máj. 22. 01:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!