Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szerintem nem szeret. Valakiknek van tanácsa a számomra?
Ezt abból gondolom hogy mikor már haza ér a munkából a plafonon van. Állandóan feszült és sokszor rajtam akarja kitölteni. Ha mond valamit és én elsőre nem értek akkor felháborodva fennhangon válaszol vissza azon gondolkodom hogy el hagyom de szeretem és így nehéz bár az utóbbi időben egyre sűrűbben megfordul a fejemben ez a gondolat. Az az igazság hogy rám is átragasztja a feszültséget pusztán azzal hogy látom hogy ideges.
Ha megkérdezem mi a baja természetesen normálisan megértő módon próbálom ezt tenni flegmán oda dobja hogy semmi de ismerem annyira hogy tudjam hogy van valami baja. Ez gyakorlatilag rendszeres.
"A másik kérdéssel kapcsolatban pedig, nem egyenlő az értékrendünk, és nem hasonló a gondolkodásunk, de nekem szent a béke, nem vitázom többet. :D "
Eddig sem kellett volna!! Nem erre való egy fórum, de az emberi kommunikáció sem! Méltatlan az embernek, ha vitába szállnak vele, és az itteni szabályzat is tiltja a vitát!
Nekem nagyon nagy veszteség ilyesmire vesztegetni az életemet hogy valaki bokszzsáknak használ a frusztrációi miatt.
És hidd el, a többi embernek is.
Nem egy szociális dolog, ahogy itt viselkedel.
Ez nem volna rossz ötlet ha két odegeskedes közt nem a telefont nyomkodná amin vagy ilyen drágaköves kirakóssal játszik vagy a facebookon nézeget mindenféle macskás videókat
Mielőtt azt a tanácsot adnád hogy szerezzek neki egy macskát már meg van de azzal is csak a gondja van persze csak ha hozzám jön a macska akkor rögtön az van hohy öt nem szereti és én vagyok a szemét hogy elveszem a macskáját pedig ő akarta nem is én
32: Hát erről beszélek. Ez óriási nagy baj.
El sem olvasod rendesen a dolgokat, hanem csak 1-2 szót, az alapján kitalálod, mi lehet a többi, amit nem olvastál el, és a saját kitalációdat a többiekre vetítve nekik esel.
Ezt röviden bunkóságnak nevezik.
34. :D Olvasd el a könyvet, amit ajánlottam, okosabb leszel. Pont erre jó.:)
Meg a Mark Gungornak van egy ide illő videója valahol a Youtube-on... standup stílusú bulvárpszichológia, de vannak találó részei. Lehet, megkeresem, amelyikre gondolok.
Ok, kész lettem ettől a nőtől. Ez okoz nekem frusztrációt, nem a szex hiány. Jó éjt.
Off: Már válaszoltam a kérdésre amúgy, mindenki mástól eltérően próbáltam neki jó tanácsot adni, nem csak a szexről pofázni neki, de neked semmi nem jó.
gyógyszereket szed?
fogamzásgátló, stb?
Felborult hormonális rendszer miatt lehet idegbeteg valaki, ha ez a környezetére káros, érdemes lehet gyógyszeresen kezelni.
Vannak célzottan nyugtató gyógynövények, csak ki kell tapasztalni.
Ismerős volt ilyen, egész életét leélte idegbolond módon, de ragaszkodott az elveihez.
Majd idős korában kapott egy sztrókot, kénytelen volt gyógyszert szedni. Teljesen más ember lett, már régen meghalt, de így próbálok rá emlékezni, arról az időszakról.
Szerintem még a legnyilvánvalóbb kérdés nem hangzott el. Nem lehet véletlenül, hogy a feleséged stresszes a munkahelyén? Esetleg olyan munkája van, amit nem szeret, vagy túldolgoztatják? Fáradtan, idegesen jön haza. Ez azt hiszem független a házasságotoktól: lehet, hogy stressz van a munkahelyén? Alapból ingerült, és ilyenkor bárkivel megesik, hogy olyanon vezeti le, aki nem érdemli meg. Végül is csak emberek vagyunk.
Valamelyik hétvégén készíts valami finomat, üljetek le egy bor mellé és beszéljétek ezt meg. Nem kioktató hangnemben, ne úgy kezd, hogy "nekem gondom van veled". Hanem, hogy látod, hogy mostanában idegesebb, nincs-e valami baj? Úgy érzed, mintha elhidegültetek volna és szeretnél ezen változtatni.
Egyébként nem muszáj elmenni otthonról ahhoz, hogy közös programot csináljatok. Üljetek le otthon, nézzetek meg egy filmet, társasozzatok, bármi.
Ha nem sikerül nyugodtan megbeszélni a dolgokat, esetleg párterápiára is lehet menni, mielőtt beadnád a válási papírokat...
Karinthy Frigyes
Nem tudom,
de nekem a feleségem gyanús
Egy férj naplójából
"....
Nov. 7.
Egy hónapja nem láttam a feleségem, egy hónap előtt azt akarta ugyanis, hogy menjünk a kaszárnyába lakni, de nem akartam, azóta nem látom a feleségem. Este mindig rá gondolok, és nagyon fáj a szívem, mert valami egészen különös, egészen érthetetlen gyanú lappang a lelkem fenekén, alig merem leírni: én azt hiszem, ez az asszony nem szeret már engem annyira. Norvég regényekbe olvastam én már valamikor, hogy lehetséges, hogy az asszony lassan-lassan elhidegül a férje iránt, és belső átalakulások lelki távolodást idéznek elő hovatovább. Lehetséges volna, hogy az én feleségem is egy ilyen átalakulás felé közeledik?
Dec. 25., karácsony
Nem, nem: a feleségem mégis szeret. Két hónapi aggodalmak és lelki harcok után végre mégis megértettük egymást: ma este ismét enyém lett. Az Ó utcán jöttem éppen haza tizenegy után, hát egy kapu alól egyszerre elém toppant a feleségem, biztosan azonnal megismert, bár sötét volt, mert rögtön mondta, hogy jöjjek be hozzá, és még szép embernek is nevezett. Bementem, és feleségem rögtön karjaimba omlott - mégse volt hát igaz azzal a norvég regénnyel. Boldog vagyok, hogy gyanúm alaptalannak bizonyult; soha nem gyötröm magam többé ilyen elvont dolgokkal, melyek csak lelkünk nyugalmát zavarják."
Köszönöm szépen a válaszokat!
Innentől kezdve megleszek magam is.
Érdemes volt elolvasni kívülállók véleményét így én os objektívebb tudok lenni magunkkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!