Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan világítsam rá hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan világítsam rá hogy szexelni akarok?

Figyelt kérdés

1 és fél éve vagyunk együtt.Hamar elmegy.... Próbálkoztunk, de az óvszert felrakjuk, már elmegy. 20mpnél tovább nem bírja, ezert sose jutottunk el oda hogy szexeljunk. Eddig jó volt a petting, de annyira akarom már, hogy így az egész elrontodik,mert arra koncertalok, es rossz kedvem lesz. Lapos az intimitás, nem latom benne az igyekezetet(hogy maganak gyakorolná, mondom neki mindig) , vagy mintha neki se lenne mar jó. Lehet ha szexelnenk, jobb lenne minden, csak nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ő is akarja... Hogyan célozzak rá?

De ez a tobbi dolognal is így van, hogy engem hoppon hagy,nem is probalkozik. Nem tudom mit tegyek. (En vagyok neki az első komoly kapcsolata). Mellékesen nem tudunk kettesben lenni.1honapban maximum 1szer.

18/l

párom 20/f

2018. máj. 21. 22:50
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Rossz kedve lesz akkor is ha hamar elmegy. Kb űjra ravenni h ne adjuk fel nehéz.
2018. máj. 22. 10:32
 42/48 anonim ***** válasza:

Azt hiszem,hogy a barátod még nem elég érett egy kapcsolathoz,még tini,ami a gondolkodását illeti.

Csak időpocsékolás vele lenni,hidd el.Az idő csak telik,egyre többet fogtok próbálkozni és ő egyre inkább frusztráltabb lesz,hiszen továbbra sem fog tudni semmit sem felmutatni.

Ultimátumot kell,hogy adj neki.Vagy változtat vagy keresel egy hozzád illő fiút.

Ha nem muszáj,ne rontsd el a fiatal éveidet egy önző,balfék srác miatt.

2018. máj. 22. 10:34
 43/48 anonim ***** válasza:
Hát neked kell ezt eldönteni, ennyi idősen én is majd eyg évet pazaroltam egy kisfarkú, nulla szexuális kultúrával rendelkező srácra, hidd el, megbántam..
2018. máj. 22. 11:40
 44/48 anonim ***** válasza:
49%
Akkor mindenképp pazarolj még rá vagy öt évet minimum. Meg gyerek is legyen. Majd megcsinálja a szomszéd.
2018. máj. 22. 12:25
 45/48 A kérdező kommentje:
A baratom nem onzo, csak nyuszi.
2018. máj. 22. 18:47
 46/48 anonim ***** válasza:
20 masodperc jezusom ... ki verni is legalabb 15 perc ha nem 20 lool
2018. máj. 22. 20:43
 47/48 anonim ***** válasza:
Akkor ne szakís vele... minek, inkább szenvedj évekig mellette.
2018. máj. 24. 18:32
 48/48 A kérdező kommentje:
Rendben, majd meglatjuk, ha vége írok ide:)
2018. máj. 24. 21:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!