Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan világítsam rá hogy szexelni akarok?
1 és fél éve vagyunk együtt.Hamar elmegy.... Próbálkoztunk, de az óvszert felrakjuk, már elmegy. 20mpnél tovább nem bírja, ezert sose jutottunk el oda hogy szexeljunk. Eddig jó volt a petting, de annyira akarom már, hogy így az egész elrontodik,mert arra koncertalok, es rossz kedvem lesz. Lapos az intimitás, nem latom benne az igyekezetet(hogy maganak gyakorolná, mondom neki mindig) , vagy mintha neki se lenne mar jó. Lehet ha szexelnenk, jobb lenne minden, csak nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ő is akarja... Hogyan célozzak rá?
De ez a tobbi dolognal is így van, hogy engem hoppon hagy,nem is probalkozik. Nem tudom mit tegyek. (En vagyok neki az első komoly kapcsolata). Mellékesen nem tudunk kettesben lenni.1honapban maximum 1szer.
18/l
párom 20/f
Mi lenne ha megbeszélnéd vele?
Ülj le mellé, mondd el neki, hogy szar így neked és szeretnél változtatni, már eleged van, hogy semminek nèz és nem okoz neked orgazmust. Ha nem tudjátok megoldalni, akkor nem lesz jó vége. Hajlandó tenni érted vagy gyáváskodik tovább és a szönyeg alá söpri?
Ezt így mondd el neki. Ha nemleges a válasz vagy csak igérget megint, hagyd ott.
Voltam együtt hasonló pasival, kínszenvedés volt. Annyira nem értett hozzá, nem is értem, hogy lehettem ekkora barommal együtt. Legyen egy kis önbecsülésed! Komolyan, jó ez neked? Te is érzed hogy nem, mitől félsz? Szakíts már ezzel a majommal ha nem tudjátok megbeszélni sem.... A szex fontos a kapcsolatban, nagy az intimitás és árulkodik a kapcsolatról. Ha ez nem megy, később mi lesz? Persze fiatalok vagytok, de ne cseszd már el az első élményed. Szexelj egy normális férfivel, aki figyel rád és érdekli az igényeid.
20N
#31:
Másfél éve!!!!! nincs egy szemernyi javulás. Nem, nem lehet megoldani. Főleg úgy, hogy neki így jó, és nem is akar változtatni. Rád pedig egyáltalán nincs tekintettel.
Hány évig akarod ezt csinálni szex címén?
Azzal,hogy keveset vagytok együtt ,csak azt bizonyítod,hogy neki otthon,millió 1 alkalma lenne/lett volna gyakorolni.
Itt már régen nem arról van szó,hogy tapasztalatlan,gyakorlatlan és emiatt nem megy neki,hanem arról,hogy NEM akar változtatni.Az első dolog lenne ilyen helyzetben,ha egy hajszálnyi figyelmesség is lenne benne,hogy kielégít téged kézzel,szájjal.
20 évesen kb.14-15 éves szinten maradt a barátod.Van ilyen,nem ő az egyetlen ,de te meg nem vagy ilyen.Vannak szükségleteid,szeretnél már egy normálisat szexelni,egyszerűen nem juttok egyről a kettőre,mert ő nem akarja.
Komolyan le kell vele ülni megbeszélni a dolgokat.Keményen,nem tutyimutyin,suttogva bátortalanul odabökni neki,hogy :"jaj,hát ez megint nem sikerült,szívem.."
Hanem határozottan kijelenteni,hogy ez így nem mehet tovább,mert nagyon önző és ettől neked nem lesz orgazmusod.
Hogy érted,hogy nem megy neki?
Nem elég kitartó az ujjazásban,nyalásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!