Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan világítsam rá hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan világítsam rá hogy szexelni akarok?

Figyelt kérdés

1 és fél éve vagyunk együtt.Hamar elmegy.... Próbálkoztunk, de az óvszert felrakjuk, már elmegy. 20mpnél tovább nem bírja, ezert sose jutottunk el oda hogy szexeljunk. Eddig jó volt a petting, de annyira akarom már, hogy így az egész elrontodik,mert arra koncertalok, es rossz kedvem lesz. Lapos az intimitás, nem latom benne az igyekezetet(hogy maganak gyakorolná, mondom neki mindig) , vagy mintha neki se lenne mar jó. Lehet ha szexelnenk, jobb lenne minden, csak nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ő is akarja... Hogyan célozzak rá?

De ez a tobbi dolognal is így van, hogy engem hoppon hagy,nem is probalkozik. Nem tudom mit tegyek. (En vagyok neki az első komoly kapcsolata). Mellékesen nem tudunk kettesben lenni.1honapban maximum 1szer.

18/l

párom 20/f

2018. máj. 21. 22:50
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
82%
És az ilyeneknek van nője...
2018. máj. 21. 23:26
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Önző nem figyel rád nem eri meg az életed ra pazarolni
2018. máj. 21. 23:28
 13/48 A kérdező kommentje:
Egyébként jól megvagyunk, tobbi szempontból. Megvagyok elegedve vele, h minden héten 150 kmert utazik miattam, csak ez az ami probléma.
2018. máj. 21. 23:29
 14/48 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom, ezért szakítani. :(
2018. máj. 21. 23:31
 15/48 A kérdező kommentje:
Nem onző velem, foglalkozok velem, csak önbizalomhianyos.
2018. máj. 21. 23:33
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

15

Azért a szex az elég fontos egy kapcsolatban. Ráadásul az, hogy totálisan leszarja, hogy te mit szeretnél, arra utal, hogy totálisan leszar téged.

"Jól megvagyunk"

Ennyi max a haversághoz elég.

2018. máj. 21. 23:34
 17/48 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy megvagyun,hogy egyébként más probléma nincsen, es nem veszekszunk, szeretjük egymást.
2018. máj. 21. 23:35
 18/48 A kérdező kommentje:
Lehet annyira nem hisz magában önbizalomhianyos, hogy mem meri megtenni,elkezdeni mert elbassza vagy elsül, rossz élmény lesz belole csak.
2018. máj. 21. 23:37
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem, akkor te otthon ülsz kényelmesen ez a balfék utazgat az egy perces menetért aztán elmentek fagyizni és hazamegy.

Szuper...

2018. máj. 21. 23:39
 20/48 A kérdező kommentje:
1honapban egyszer vagyunk mondjuk kettesben, egy szobában . Bizonyos okok miatt, es nem, nem csak lejon es kesz ennyi, Mert mint mondtam, még nem szexeltunk, szóval nem is értem a feltételezést, hogy csak ott hagy
2018. máj. 21. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!