Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan világítsam rá hogy szexelni akarok?
1 és fél éve vagyunk együtt.Hamar elmegy.... Próbálkoztunk, de az óvszert felrakjuk, már elmegy. 20mpnél tovább nem bírja, ezert sose jutottunk el oda hogy szexeljunk. Eddig jó volt a petting, de annyira akarom már, hogy így az egész elrontodik,mert arra koncertalok, es rossz kedvem lesz. Lapos az intimitás, nem latom benne az igyekezetet(hogy maganak gyakorolná, mondom neki mindig) , vagy mintha neki se lenne mar jó. Lehet ha szexelnenk, jobb lenne minden, csak nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ő is akarja... Hogyan célozzak rá?
De ez a tobbi dolognal is így van, hogy engem hoppon hagy,nem is probalkozik. Nem tudom mit tegyek. (En vagyok neki az első komoly kapcsolata). Mellékesen nem tudunk kettesben lenni.1honapban maximum 1szer.
18/l
párom 20/f
15
Azért a szex az elég fontos egy kapcsolatban. Ráadásul az, hogy totálisan leszarja, hogy te mit szeretnél, arra utal, hogy totálisan leszar téged.
"Jól megvagyunk"
Ennyi max a haversághoz elég.
Ja értem, akkor te otthon ülsz kényelmesen ez a balfék utazgat az egy perces menetért aztán elmentek fagyizni és hazamegy.
Szuper...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!