Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok, ha egyre inkább azt érzem, hogy nem akarok gyereket?
Érzem a társadalmi nyomást, mindenhonnan az elvárásokat, a párom is szeretne majd gyereket, ha ott tartunk és szeretném boldoggá tenni.
De én most 23 évesen azt érzem, hogy semmilyen anyai ösztön nincs bennem, nem vágyom gyerekre, nem azért tanulok, hogy tönkretegyem utana a karrieremet, mert persze úgyis a nőnek kell otthon maradnia, a nőtől kérdezik meg az állásinterjún, hogy mikor akar gyereket akkor is ha tilos megkérdezni...
Rossz embernek érzem magam emiatt, önzőnek, de én saját életet akarok, nem pedig feláldozni magamat. A párom azt mondta, nem fog otthon maradni a gyerekekkel, ha lesz nekünk, mert nem teheti, de én akkor miért tegyem meg, mert nő vagyok? Nem érzem igazságosnak ezt az egészet.
1.: igen, gondoltam erre, csak közben meg nyomaszt, hogy mi van, ha "így maradok"? A párommal lassan három éve együtt vagyunk, minden jó vele, de ő akar gyerekeket, nem akarom elvesztegetni az idejét, ha végül kiderül, hogy én nem.
Úgy érzem, többet szeretnék a szülői szerepnél, ami tudom, hogy egy csodálatos dolog, de azt látom, hogy tönkretenné azt, amit én szeretnék elérni az életben.
Ne vállalj addig amíg nem érzed a késztetést!
Közöld ezt a pároddal is, így fair play!
Nincs ezzel baj, férfiként így vagyok ezzel én is. Soha.
De a párodnak meg joga van hozzá, ha ez a vágya. Ahogy neked is, ha nincs. A megoldás, hogy leültök, őszintén megbeszélitek és ha mást akatok, különváltok. Senkire nem lehet ezt rányomni. Nem is szabad. Következő ismerkedésnél meg hozd hamar szóba és legyen szempont. Nálam is az volt. Senkit nem fosztok meg tőle, de tőlem senki nem lesz terhes. Akkor nincs kapcsolat és meg van oldva. Így korrekt.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!