Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar amit csinál?
Engem is zavarna,akkor is ha csak "túl kedves" akar lenni és azért csinálja.
Nekem is volt egy férfi ismerősöm,aki ezt csinálta,aztán egyre durvábbakat írt. Próbáltam finoman jelezni neki,hogy ez már sok,meg zavaró amiket ír.
Végül párom is "beleszólt" ezekbe a beszélgetésekbe,és egyszerűen nem vette a lapot.
Mindig megpróbált úgy tenni,mintha csak poénból írt volna például olyat,hogy "de irigyli a páromat" meg hasonlók.
Végül letiltottam.
Mikor már privát üzeneteket is elkezdett írnkálni,hogy milyen gyönyörű vagyok meg effajta megjegyzések,számomra egyértelmű volt mit akar.
Lehet,hogy a pároddal kéne először beszélned,hogy mit gondol a szituációról.
A "jogosan zavar" kérdéseknél mit vártok? Előcsap valaki egy jogszabályt, hogy az alapján jogos a dolog? Ne már.
Tetszik vagy nem tetszik van. Nem jogosan vagy jogtalanul tetszik. Ha neked nem tetszik, akkor üljetek le és beszéljétek meg.
"A barátom azt mondta felesleges ezen idegesítenem magam de nőből vagyok könyörgöm.Féltékeny vagyok."
Ez meg mégis milyen szöveg? Attól, hogy nőből vagy, még nem kell feltétlenül féltékenykedned. Ez a mondat annyira gáz, mintha egy férfi azt mondaná, hogy "könyörgöm, férfi vagyok, nem takarítok".
Te semmit nem tehetsz. A pasid letiltaná. Nálunk is van ilyen, közösen röhögjük.
Kolléganő, durva volna tiltani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!