Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális és velem van a baj, vagy jogosan szólok érte hogy zavar? Titeket zavarna?
1 éve együtt élek a párommal aki 24 éves nő. Én magam 24 éves férfi vagyok.
Kiütközött az 1 év alatt egy pár probléma, viszont a tegnapi nap a csucspont.
Baromira zavar, hogy a párom okoskodik. Nem tudom szebben mondani. Ha valamit csinálok, vagy meg kér, hogy csináljak meg, akkor elmagyarázza, hogy mindazt hogyan tegyem. Akkor is, ha előzőleg 10 x megcsináltam már.
Féltékenységi rohamai vannak. Ha kolléganővel vagyok egy műszakban ( 2 fő/ műszak ) akkor másnapig semmit se hallgatok csak ilyeneket:
Na milyen volt ?
Elvoltatok?
Mindezt persze gúnyosan.
Szóltam ezekért. Persze ha szólok akkor nem is érdekli. Egy jól van És le van rendezve.
Tegnap felhívott amíg dolgoztam, hogy beszélnünk kell. Majd a tudomásomra hozta , hogy a laptopomon be voltam jelentkezve a facebookra és megnézte. Mivel üzenetet nem talált, mivel senkivel se beszélek és eszem ágában sincs megcsalni, ezért valahogy a fiókom aktivitasat visszanézte. Ott kiderült, hogy egy lánynak 2 db fényképet likeoltam. Azóta áll a bál, vérig van sértve...
Normális ez ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!